Followers/Kutomassa kanssani

Wednesday, 20 August 2014

I'm back and I am knitting again.

Jahas, mites tässä näin pääsi käymään. En ole kirjoittanut mitään blogiini tammikuun jälkeen. Päätin tänään että en halua lopettaa blogiani, joten, pakko tänne on kirjoittaa jotain, ennen kuin kaikki lukijat ovat hävinneet. Tämä vuosi on ollut aika erilainen minulle, sillä en oikeasti pahemmin ole neulonut mitään. Joulun jälkeen huomasin että minulla oli kipeät hartiat,kun olin neulonut aika paljon joulun alla. Minulla oli useasti päänsärkyä joten aloin miettimään että jotain asialle pitää tehdä. Kaverini suositteli liikuntaa. Itse en ihan ensin syttynyt ajatuksesta, mutta pikku hiljaa lämpenin.

Helmikuussa liityin sitten Elixiaan ja minulle suositeltiin että kokeilen Terve selkä tuntia. Elixian terve selkä jumppa tunnilla, ja minulta kysyttiin heti ekan tunnin jälkeen mitä teen työkseni. Kerroin että istun koneen ääressä toimistossa ja että neulon paljon vapaa-aikana. Ohjaaja totesi minulle että minulla on lievä pyöristys ylä-selässä (huono ergonomia on yleisiin syy tähän hän totesi ja runsas istuminen aiheuttaa ongelmia selän ryhtiin ja pään sekä olkapäiden pyöristyminen eteen kiristää hartialihakset.) Ohjaaja kuitenkin suositteli että neuloisin vähemmän(hetkellisesti), ja pyysi minua tarkkailemaan jos tämä vaikuttaa positiivisesti. No ensin en huomannut mitään. Pysyin erossa langoista/käsitöistä. Koin että on aika masentavaa että suosikkiharrastukseni, ei ehkä ollutkaan niin hyvä. Möin suurehkon osan lankavarastostani pois ja keskityin jumppaamiseen. No kyllähän tämä auttoi. Toukokuussa sama ohjaaja totesi minulle, että minulla on paljon parempi ryhti. Jipii!!

Silti en halunnut heti aloittaa neulonnan. Aloin kuitenkin pikku hiljaa katsoa käsityö ohjeita ja sitten uskalsin lopulta neuloa. Summa sumarum, nyt olen 100 % takaisin neuleiden parissa, mutta järjen kanssa. En istu koko päivää samassa asennossa, vaan otan taukoja ja jumppaan. Elixiassa käyn edelleen. Bonuksena voin kertoa että minulla on uusi harrastus, liikunta ja että kevään aikana olen laihtunut 10 kg. Kaikessa on siis jotain hyvää.

Toivottavasti joku nyt sai jotain tästä irti, ja ehkä ymmärtää miksi en ole päivittänyt tänne mitään.
Tässä vielä vähän kuvia lankavarastostani,se taas kasvaa koko ajan :) I´m back!

 Tämän paketin sukkalankoja tilasin Saksasta
 Nämä ihanat langat sain kaverilta. Love them!
 tällaisia sukkia neulon. Lanka Regia stipemania, rainbow ja musta Regia 6-stärke
mies otti salaa kuvan minusta,lanka inventaario menossa ;) kuva 20.7 silloin saldo 8kg nyt tänään 20.8 saldo 10,2kg

4 comments:

 1. Onpa kiva, että olet palannut takaisin blogimaailmaan!

  ReplyDelete
 2. Sinulla on näemmä noita laatulankoja, ihania.

  ReplyDelete
 3. Kiva juttu, että palasit tänne! Olen muutaman kerran kurkkinut tänne ja odottanut blogikirjoituksiasi. :)

  ReplyDelete
 4. Moikka!!
  oijoi, heti iskii lankakuume minuun kun näin sinun mahtava Regialankapaketti!! Mistä tilasit??

  ReplyDelete