Followers/Kutomassa kanssani

Thursday, 2 January 2014

vuosi 2013

Niin se vuosi taas vaihtui. Vuodet menevät kyllä nopeasti.Nyt kyllä kuulostan siltä,että olisin todella vanha.Vuosi 2013 oli kyllä aika rankka,kun oli lomautuksia,mummi sairastui ynnä muuta.Välillä tuntui että 2013 vuosi oli emämäni rankin vuosi. Tämän takia en ole myöskään kirjotellut tänne niin paljon.Välillä vaan ei ole jaksanut jakaa mitään, vaikka olisi halunutkin. Nyt on uusi vuosi ja toivottavasti tämä vuosi on mukavempi ja helpompi. Vuosi 2013 loppui lomaan ja, niissä merkeissä myös vuosi 2014 alkaa. Olen saanut nukkua,levätä ja neuloa.

Vaikka vuosi 2013 oli rankka, niin olen kyllä ahertanut käsitöiden parissa. Kuvassa näette top 30 projektit. Totaalisesti minulla on noin 60 aloitusta koko vuoden aikana, josta 46 valmistui,6 on edelleen kesken ja loput on purettu. Olin mukana sekä KYHissä että KYJYssä. Molemmat menivät päin mäntyä. KYJY meni paremmin,sillä sain kaikki projektit aloitettua, mutta kyllästyin projekteihin, ja purin ne sitten.

Kuvassa on monta paria sukkaa, minusta on tullut pieni sukka hullu. Omistan yli 10 sukka neule kirjaa, ja haluan lisää. Vuoden aikana kokeilin uusia sukka malleja;tein olgat,broken seed sts sukat ja uskalin jopa tehdä converse tossut. Vuoden aikana löysin uusia ihania suosikki lankoja. Esimerkkinä mainittakoon Noro langat ja Schoppel Wolle langat.

Vuoden kohokohta oli kuitenkin, rakkaan ystävättären häät. Sain kunnian tehdä hänelle boleron, ja olen kyllä todella ylpeä lopputuloksesta. Olen myös ylpeä että opin neulomaan kirjoneuletta. Kuvassa oleva pipo on todistus tästä.

Nyt 2014 on alkanut. Edessä uudet neulota haateet,mutta toivon mukaan edessä on myös paljon nautintoa käsitöiden parissa.

Hyvää uutta vuotta rakkaat lukijat!

No comments:

Post a Comment