Followers/Kutomassa kanssani

Monday, 23 September 2013

Roosa nauha sukkalanka

Kävin äsken taito shopissa Helsingissä ostamassa roosa nauha sukkalankaa ja ohjekirjan. Mielestäni on ihanaa että Suomessa myydään paljon roosa nauha tuotteita. Olen todellakin sillä puolella että jokainen euro,jonka keräys saa on hyväksi,mutta minun mielestä lahjoitussumma/tuote on aika pieni. 1 kerän hinta oli taito kaupassa 8,90 ja siitä lahjoitetaan vain 0,80€. Miksi summa ei voisi olla isompi?ymmärrän että valmistuskustannukset ovat isoja ja moni firma ei anna mitään hyväntekeväisyyteen,mutta silti summa on aika pieni minusta. Samalla ostin varasateenvarjoksi roosa nauha sateenvarjon ja kynttiläpakkauksen.

Nyt vain neulomaan sukkia kynttilävalossa :)

Eilen aloitin neulomaan kirjoneulesukkia.Tässä kuva projektista

3 comments:

 1. Minä en hirveästi ole ymmärtänyt tuota, että jonkun tuotteen ostamalla mukamas tukee jotain kampanjaa tms., kun se hyvään tarkoitukseen menevä summa on kuitenkin minimaalisen pieni, siitäkin menee vielä osa kaikenmaailman toimistokuluihin. Minusta järkevämpää on olla ostamatta se tuote ja laittaa se 8,90 e kokonaisuudessaan kyseisen kampanjan lahjoitustilille. Rahaa menee itseltä saman verran, kampanja saa enemmän, eikä itselle tule kotiin turhaa roinaa, jota ei todennäköisesti ostaisi, jollei siinä olisi sitä "roosa-nauha"-nimikettä päällä. Kannatan siis lämpimästi kaikkea hyväntekeväisyyteen lahjoittamista, mutta mieluiten ilman, että siitä hyötyy joku kaupallinen taho välissä.

  Ihanat kirjoneulesukat sinulla tulossa! :)

  ReplyDelete
 2. Mielestäni useimmissa Roosa nauha -tuotteissa velmistajan "se juttu" on pelkkä markkinointikikka, ei varsinaisesti hyväntekeväisyys. Usein epäilen, ettei lahjoitettavalla summalla ole mitään tekemistä myynnin määrän kanssa: valmistaja lahjoittaa jonkun tietyn könttäsumman ja saa vapaan käyttöoikeuden - määristä viis.
  Mutta hyväntekeväisyyteen lahjoittaminen on ERINOMAISEN HYVÄ asia, tehdään se sitten millä konstilla hyvänsä. Ja jos "markkinointikikka" saa valmistajankin osallistumaan kamppanjaan, se on ihan OK - paljon parempi kuin ei mitään!! :o)

  ReplyDelete
 3. Kivat sukat ja hyvä väri.
  Toi morsiusbolero on aivan upea ja hyvä malli asusteeksi.

  ReplyDelete