Followers/Kutomassa kanssani

Monday, 16 September 2013

elossa ollaan vielä...saanko esitellä morsius boleron

kuukauden hiljaisuus täällä. Miksi? Vastauksia on monia.Kaverin häät ja kaikki häiden ympärillä, ja nyt olen ollut flunssanen 1 viikon. Siinä se kuukausi sitten on mennyt.

Aloitetaan sitten alusta. Kuukausi sitten oli kaverin polttarit(olin siis kaaso) joten kuukausi sitten ajatukset olivat polttari päivässä. Saimme nauttia ihanasta auringosta Suomenlinnalla ja saunashipillä.Kuvat ovat saunashipiltä.

Polttareiden jälkeen sain taas inspiraatiota ja aikaa käsitöille. Tässä 8 pientä peitto jotka ompelin nuttupeittokeräykseen.


Isoin työ häihin oli kuitenkin tehdä morsiammelle bolero. Mallia ja lankavalintaa pähkäilin pitkään ja loppujen lopuksi päädyin tähän malliin: Gwendolyn by DROPS Design(http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=148&d_id=8&lang=fi). Olen todella tyytyväinen että valitsin tämän mallin, bolero sopi pukuun niin hyvin.Tässä 2 kuvaa bolerosta mekon kanssa.
 Lanka on sama kun ohjeessa= Drops Cotton Viscose lanka. puikko 2,5mm-3mm. Lankaa meni kuitenkin vain 200g, joten nyt mietin että mitä teen 2 kerällä? ideoita?
Häiden jälkeen sitten sain syysflunssan ja olin niin väsynyt että en jaksanut kirjoittaa tänne(myös niin väsynyt että en tehnyt pahemmin käsitöitäkään)

Tässä siis kuukausi meni. Nyt yritän päivittää blogia aktiivisemmin

1 comment:

  1. Voi mitkä maisemat!

    Todella kaunis bolero ja söpöjä peittoja =)

    ReplyDelete