Followers/Kutomassa kanssani

Monday, 3 June 2013

Arvonta+kyh

Olette käyneet täällä taas niin ahkerasti että laskija näyttää jo melkein 30 000 ja samalla minulla on nyt yli 120 lukijaa. Tästä syystä pistän pystyyn arvonnan.Voittoja saa tietysti lankaa.Arvonta on voimassa 13.6 2013 klo 18.00 asti.Arvonnan ohjeet:eli yhden arvan saat kommentoimalla ja kertomalla mikä sinun suosikki lankamerkki on(voittolanka saattaa olla tästä merkistä). Kerro myös jos on joku väri mitä et missään nimissä halua.Toisen arvan saat jos olet lukijani tai liityt lukijakseni arvonnan aikana :)Ja kolmannen arvan saat jos mainostat arvontaa blogissasi.Muista mainita kommenttia jättäessäsi montako arpaa lunastat! Tuo lankakuva on myös arvontanappi jos haluat mainostaa arvontaa blogissasi.

Kyh puolella 3/22 aloitettu.

37 comments:

 1. Minä tykkään kaikista Noron langoista. Ne ovat niin ihanan värikkäitä.

  ReplyDelete
 2. Kahdella arvalla mukana, kun palkintokin noin houkutteleva =)Suosikkilankaa minulla ei ole, koska tykkään niin monista, kuten pirtin kehräämön langoista ja dropsin langoista.

  ReplyDelete
 3. Kahdella arvalla mukaan. Langat ovat vaan niiin niin ihania, että ykkös suosikkia on vaikea valita.

  ReplyDelete
 4. Mukana kahdella arvalla! :) Lempilankoja on paljon mutta erityisesti pidän Dropsin langoista, ehkä Dropsin Safran. Ja rakastan valkoista, mustaa ja harmaan eri sävyjä :)

  ReplyDelete
 5. Kolmella arvalla mukana. Malabrigo on suosikkilanka, ihana tuntuma. Keltainen ei kuitenkaan ole lempivärejäni.

  ReplyDelete
 6. Hip hei kun onkin kiva arvonta!!
  Kyllä ne on mulla sekä villa että puuvillalangat ne mieluisimmat.
  Pehmeät sukkalangat sellasta puikkokoko 3 vahvuutta.
  Lankoja tulee ostettua usein vain houkuttelevan värin perusteella. En siis suoraan osaa nimetä yhtä ja ainoaa.
  Violetti on ainoa väri mitä hieman isoina pintoina vierastan. Muten olen kyllä kirjavan ystävä :)
  Menin viikonvaihteessa sijoittamaan kerään noron sukkalankaa ja sitä olen nyt hipelöinyt vaan vielä en ole sukkia siitä aloittanut. Tässä kyhäilyn merkeissä sen korkkaan. Odotukset sen kerän suhteen ovat korkealla.

  Niin ja kivaan arvontaan osallistuisin kahdella arvalla :)

  ReplyDelete
 7. Kahdella arvalla mukana. Kyllä harmitti kun Novita lopetti tenneseen valmistamisen - se oli kyllä yks mun suosikeista.

  ReplyDelete
 8. Kahdella arvalla mukaan.
  Noron kaikki langat on ihania, mutta tällähetkellä puikoilla oleva joululahjalanka Lanitium Ex Machina on ykkössuosikki.
  Kaikki värit sopii puikoille, lukuunottamatta tylsää beigeä jota en halua neuloa :)

  ReplyDelete
 9. Kahdella arvalla minäkin mukana! Olen aloittelemassa "uraani" vasta, mutta täysin olen hurahtanut jo nyt. Suosikki lankaa ei ole vielä muodostunut. Ja kaikki värit on ok, musta hieman näin aloittelijalle haasteellinen :)

  ReplyDelete
 10. Kahdella arvalla mukana. :)
  Wollmeisen Pure on ehdoton lankasuosikkini! ^^
  Musta on ihana väri muttä ikävä neuloa..:/

  ReplyDelete
 11. Kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa. Ja onnea huimasta kävijämäärästä :)

  Eniten tulee neulottua 7 veljeksestä, mutta moni muu lanka paljon ihanempaa, tässä vain hinta ratkaisee.

  ReplyDelete
 12. Onneksi olkoon kävijämäärästä.
  Dropsilla on minusta aika ihania lankoja ja näin kesällä puuvillainen Muscat on eniten käyttämäni.Väreistä pidän eniten kirkkaista ja iloisista sävyistä :)
  Kolmella arvalla mukaan.

  ReplyDelete
 13. Yhdellä arvalla mukana. Drops-langat on suosikkejani mutta joskus toivon että olisi varaa 100% silkkilankaan.

  ReplyDelete
 14. Kahdella arvalla mukana.

  Suosikkilankaani on kaikki ihkut sukkalangat. En tykkää värittömyydestä eli esim harmaasta ja beigestä (ja mustasta). ;o))

  ReplyDelete
 15. Onnittelut lukija- ja kävijämääristä. Osallistun arvontaan kolmella arvalla. Minä en ole vielä sitä suosikkilankaani tavannut. On niin paljon semmoisia hienoja lankoja joita muut esittelee blogeissaan, että en ole untakaan nähnyt. Tykkään kaikista iloisista väreistä, mutta sininen ei kuulu niihin, eikä harmaa, eikä ruskea.

  ReplyDelete
 16. Onnea huimasta kävijämäärästä! Mielilankojani ovat merinolangat ja erityisesti ns babymerinot(ovat ihoystävällisiä!
  ps blogini osoite on vaihtunut:http://lapinkuukkeli.blogspot.com
  tervetuloa kurkkailemaan!!!

  ReplyDelete
 17. Onnea kävijämäärästä ja lukijoiden määrän kasvusta myös! Suosikkilankaa ei ole, olen niin uusi tekijä, vasta noin puolitoista vuotta kutonut ja virkannut ja on niin monia ihania lankoja, etten osaa valita. Kahdella arvalla olen mukana :)

  ReplyDelete
 18. Kahdella arvalla mukana. Oikeastaan pidän kaikista sukkalangoista, mutta jos joku pitää mainita niin sanotaan 7 veikka :) Tykkään myös kaikista väreistä joten värillä ei väliä ;)

  ReplyDelete
 19. Onnittelut viljalti vieraillulle blogille! Suosikkilankaa ei ole - varasto pursuaa mitä moninaisimpia merkkejä. Eilen mallitilkkua neuloessani rakastuin Manosin Serenaan. Mikä näppituntuma, ooooh! Suosikkivärejä on monta, mutta vihreää lankaa, joka miellyttäisi silmää, en ole onnistunut löytämään. Yhdellä arvalla mukaan toivoo pääsevänsä
  äLPee

  ReplyDelete
 20. Onnea suuresta luvusta! Minulla on paljon suosikki lankoja esim. Cascadet, Fabelit ja yleensäkin Dropsin langat. Värien suhteen olen kaikkiruokainen, tosin mustasta en liiemmin välitä. Niin, tulen mukaan kahdella arvalla.

  ReplyDelete
 21. viime syksynä vasta neulomisen aloitin ja ainakin ostos kuitteja katsoessani seitsemän veljestä ja novitan puro tai nalle ovat ne suosituimmat. värejä jota en toivo niin harmaata. sitä mulla on miljoona jämä kerää enkä meinaa keksiä niillekkään käyttöä :D kahdella arvalla uutena lukijana mukana!

  ReplyDelete
 22. Onnea blogille! En osaa sanoa suosikkilankaa, mutta tällä hetkellä pidän paljon pätkävärjätyistä langoista.
  Inhokki värit ovat oranssi ja keltainen.

  ReplyDelete
 23. No mihinkäs avaruuteen mun viestini lähti. Josko toinen onnistuisi.
  Siis onnea isoista luvuista ja kolmella arvalla lähden tähän mukaan. Paljon on tuntemattomia lankoja ja vaikea valita suosikkia, mutta yleensä ottaen villa- ja villasekoitelangat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin ja sininen on aikas tympee väri :)

   Delete
 24. Kahdella arvalla mukana Dropsin ja Regian hamstraaja :) Oikeastaan ainoa väri, joka ei uppoa, on armeijanvihreä. Mitä pirteämpi, sen pirteämpi neuloja :) Onnea kävijämäärästä ja tsemppiä KYHäilyyn!

  ReplyDelete
 25. Enpä osaa nimetä suosikkilankaa. Kauniit ja värikkäät langat saa sormeni syyhyämään. Vaaleanpunainen ja vaalea lila ei oikein nappaa.

  Yhdellä arvalla mukana.

  ReplyDelete
 26. Kahdella mukaan. Enpä kyllä osaa inhokkia yhtäkkiä sanoa, se niin riippuu värin sävystä. Enkä suosikkiakaan, mutta cascade lanka olisi seuraavaksi kokeiltavien listalla. =)

  ReplyDelete
 27. Arvontaan minäkin mukaan. Suosikkilankani ovat jotain, mitä ei saa joka kaupasta. Ilua, Hopeasäiettä tai Wollmaisea tai muuta, sanoisinko keräilylankaa, josta ei millään edes malttaisi kutoa, niin ihanan näköisiä vyyhdit ovat. Kudon paljon sukkia, ohuista 2,5 tai 3 puikoilla kudottavista.

  ReplyDelete
 28. Minä myös mukana! :) Muita kuin Novitan lankoja en ole saanut käsiini opiskelijabudjetin vuoksi, mutta nyt kun olen Regiaa (6-fädig) neulonut, on se kyllä suosikkini tällä hetkellä.

  ReplyDelete
 29. Tämä on vaikea.
  Mutta kyllä Drops Paris on yksi suosikeistani.

  ReplyDelete
 30. Ihana arvonta! :)

  Dropsin langat ehkäpä yltäisi suosikiksi. :) Värit menee miltein kaikki, paitsi limenvihreä ei kuulu suosikkeihini.

  Yhdellä arvalla mukana. ♥
  jelena.nieminen@hotmail.com

  ReplyDelete
 31. Enpä kyllä osaa sanoa suosikkilankaani. Koska olen "vain" tällainen perussukka/lapasneuloja, niin enimmäkseen olen kutonut novitan langoista. Musta ei ole suosikkini, eikä muutenkaan synkän tummat värit. t. Eija - yhdellä arvalla mukana

  ReplyDelete
 32. Yhdellä arvalla mukana. Rakastan Novitan Puroa sekä useita Dropsin lankoja. Sinisestä väristä en pidä. Yleensä teen aina syksyn väreistä.

  ReplyDelete
 33. Kolmella arvalla koetan jotain ihanaa lankaa voittaa - koskaanhan ei lankoja voi olla liikaa :)
  Wollmeise on parin vyyhdin kokeilulla hurmannut minut, tosin paljon, paljon on hienoja lankoja kokeilemattakin. Pääasiassa puikoilla Novitaa sukkiin, mutta muita merkkejä silloin tällöin testailen ..... ja kerta toisensa jälkeen hullaannun ;)
  Värejä rakasta - joku esim. beige ja harmaat eivät ole oikein minun mieleisiä :(

  ReplyDelete
 34. Ihan ensiks onnea kävijämäärästä! Minä haluan olla mukana yhdellä arvalla ja lanka josta pidän on Nalle, koska olen huomannut sen aiheuttavan kaikist vähiten allergiaoireita.

  ritvahelena@luukku.com

  ReplyDelete
 35. Yhdellä arvalla mukana, mielilankani: Drops Alpaca, inhokkiväri keltainen

  ReplyDelete
 36. Itse tykkään neuloa Dropsin langoista. Värjäyksiin käytän vielä kokeilumielessä novitan lankoja.
  Onnea paljon huikeasta kävijämäärästä. Yhdellä arvalla mukaan.
  Tervetuloa vierailemaan blogiini silimukointia.blogspot.fi

  ReplyDelete