Followers/Kutomassa kanssani

Wednesday, 2 January 2013

Lumoava lanka: LOPPUUNMYYNTI!

Aamulla kun avasin koneen niin löysin tämän ilmoituksen sivulla: :http://sekaisinsilmukoista.blogspot.fi/
____________________________________________________________________________
"Lumoava lanka: LOPPUUNMYYNTI!
 Tammikuun aikana tyhjennämme varastot alennushinnoin!
Pyrimme pitämään verkkokaupan varastosaldot ajan tasalla, mutta huomioithan, että tuotteita riittää vain nopeimmille!
Kiitos kuluneista vuosista ja

Hyvää Uutta Vuotta!(http://www.lumoavalanka.fi/)

Uusi vuosi tuo mukanaan muutoksia itse kunkin elämässä, ja meidän osalta se tarkoittaa sitä, että Lumoava Lanka lopettaa toiminnan tammikuun aikana. Joten siitä syystä tänään alkaa Lumoavan Langan loppuunmyynti! Kaikki tuotteet vähintään -30% sekä kaupalla että verkkokaupassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Ole nopea, sillä parhaat viedään päältä! Nyt kannattaa tehdä hyviä löytöjä, sillä vielä riittää ihania lankoja, kirjoja, puikkoja, tarvikkeita ym.!
Verkkokauppa-asiakkaille vielä tiedoksi että verkkokaupassa ainoa maksutapa on ennakkomaksu, eli tehtyäsi tilauksen saat maksutiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saatuasi maksutiedot odota vielä erillistä vahvistusta, että kaikki tilaamasi tuotteet varmasti löytyvät varastosta. Vasta saatuasi erillisen vahvistuksen maksa tilauksesi. Huomioithan, että maksuaikaa on 5 arkipäivää, jonka jälkeen tuotteet palautuvat myyntiin, ellei maksusuoritusta näy tilillämme."
_______________________________________________________________________________
 
Ei ole mukavaa kuulla että toimintaa loppuu. Pistää minut miettimään omaa kauppaa( mietin kyllä asiaa edelleen, mutta asiaa pitää kyllä harkita hyvin ennenkun sen tekee. Moni on sanonut minulle että sen pitää olla jotenkin erilainen kun muut. Se on niin totta. Unelmoida saa aina ja en ole vielä laittanut ideaa hattuhyllylle, mutta kyllä Lumoavan langan kohtalo pisti minut miettimään asiaa.
 
Itse ostin lankaa Lumoavalta Langalta tänään Cascade yarns lankoja. Ovat mun suosikkeja. Toivottavasti langat tulevat Oulusta nopeasti. Tässä vielä terveiset Lumoavan Langalle :surullista, vaikka en asu Oulussa mutta teidän nettikauppa oli hyvä.
 
 

 

 

No comments:

Post a Comment