Followers/Kutomassa kanssani

Saturday, 25 August 2012

Knit 'n tag- helsinki 25.8 2012

vähän kuvia Helsingin Ruttopuistosta. Teokset ovat nähtävillä syyskuun loppuun asti.

Löysin tutun possun yhdestä puusta


Koskettavin puu –äänestyksessä etsitään yleisön suosikkia.Äänestykseen voi osallistua paikan päällä 25.8. tai netissä ja facebookissa tapahtumakuukauden ajan.
Neuleet koristavat puita 27.9. asti.

Tapahtuma on osa World Design Capital Helsinki 2012 –ohjelmaa ja sen järjestävät Helsingin Nuorisoasiainkeskus ja Novita.

Wednesday, 15 August 2012

Langan osto lakossa

Ryhmä löytyy Facebookissa Neulonta ryhmän alla. Tein tällaisen "boginapin" jos joku haluaa käyttää sitä. Muutkin saavat minunkin puolesta tulla mukaan ryhmään vaikka ei olisikaan facebookkia.


Saturday, 11 August 2012

Hups, noin 2 kg lankaa

Joo, nyt tämä kyllä vähän karkaa käsistä tämä lankojen ostaminen. Kävin eilen Porvoossa Teetee shopissa ja sieltä bongasin ale korista Sublime lankoja(poistovärejä) Saalis on sitten sitten ihana ja oli mielestäni kyllä todella edullista. Tänään sitten agendalla oli käydä hakemassa uusi puhelin jonka olin varannut keskiviikkona(oli tällöin loppu). Valitsin sitten hienon Samsung Galaxy S III. On se kyllä hieno, mutta vähän opettelemista on kyllä vielä kun en ole tottunut kosketusnäyttöön. No matkani kännykkäkaupasta jatkui sitten Anttilaan, olin vain ajatellut että ostan 7 veikka Novian uusimassa lehdessä olleeseen hameeseen. Mutta ale korissa oli sitten Huopasia. Lanka on hyvä Lovikka lapasiin joten sitä sitten ostin kaikista väreistä jota oli ale korissa.

Tässä siis lankasaalis:


Olen jälleen mukana Sukkasadossa(1.9-31.10 2012) Jälleen kerran Perunalaarissa.(http://sukkasato.blogspot.fi/2012/08/sukkasato-2012_9.html) Kaikki vain mukaan. Vielä näyttäisi porukkaa mahtuvan mukaan.

Saturday, 4 August 2012

Kesämatto

Tässä se nyt sitten on. Uusi kesämatto, saa nähdä jos jää parvekkeelle vai jos otan sen sisään kunhan se kuivuu. Ohje on Kauneimmat käsityöt lehdestä, lankana Trikookude, n 1 kg. Oli todella vaikeaa punnita matto.


Tänään meidän oli tarkoitus käydä Porvoossa, mutta aamupäivä oli niin pilvinen joten ajattelimme että skippaamme tämän ajatuksen. Ehkä sitten huomenna. Saa nähdä. Nyt aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta, joten ihan hyvin sitä olisi voinut lähteä Porvoseen.


Nyt takaisin Olymppialaisten Maailmaan. London Calling!! Saa nähdä jos matto ehtii kuivua tänään, on nyt läpimärkä :)