Followers/Kutomassa kanssani

Monday, 25 June 2012

Turkey here I come
It is time again to visit my mans family. We do it every summer. So probably quite litte blog updates during my trip.

Nyt on taas koittanut se aika että lennämme Turkkiin, niin kuin joka kesä. Voi olla että en päivitä blogia matkan aikana, ja jos pääsen päivittämään niin se on aika harvoin. Matkalaukku on nyt pakattu 4 kyh työtä pääsi mukaan(3sukkaa ja hihatin), sitten otin mukaan 350g SMC cotton batik lankaa,eiköhän siitäkin jotain synny.

Nähdään viimeistään noin 2 viikon kuluttua.

Thursday, 21 June 2012

Kyh 2012 projektit

Tässä tämän vuoden Kyh(kesä yön hullutus) lista:Kuvassa nro 14

Kyh- 23 aloitusta 1-23.6,valmiit 31.7 mennessä
1.hihatin
2.patalappu(valmis)
3.patalappu(valmis)
4.matto(valmis)
5.hiuspanta
6.amigurumi ampiainen (valmis)
7.tossut(isoäidin neliö)
8.keittiötasku(valmis 16.6)
9.vauvan kypärämyssy
10.vauvan kypärämyssy
11.vauvan kypärämyssy
12.vauvan pipo (valmis 16.6)
13.Luxus kaulahuivi
14.Poncho
15.kesä laukku
16.lasten kauluri
17.Monkey sukat
18.tiskirätti
19.perus sukat
20.varrettomat sukat
21.bambu tiskirätti
22.Hedera sukat
23.kesä laukku

Kaikki on siis aloitettu ja tänään on vain 21.6. 1 vaihe siis suoritettu, nyt pitää saada nämä valmiiksi ennen 31.7.

Hyvää Juhannusta kaikille! Glad Midsommar!

Wednesday, 20 June 2012

Sukkia.RakkaudellaSain tänään postissa tämän ihanan kirjan. Sukkia,rakkaudella.A. Cookie on tekijä. Kirja on hehkutettu kaikkialla, ja ajattelin että nyt kaikki liioitelevat, ei kai se nyt niin hyvä voi olla. No yllätys yllätys olen samaa mieltä. Aivan upea kirja ja ihanat mallit. Oli vaikeaa päättää että mistä aloittaa. Joten nyt minäkin sitten hehkutan tätä kirjaa. Että kyllä se kannattaa ostaa. Ensimmäinen projekti on Monkey sukat. Lankana Regian sukkalanka.

Nyt lähden jatkamaan Kyh aloituksia. Enää 6 aloitusta jäljellä.

Monday, 18 June 2012

Lomapäivä 3:pyöräilemässä ja kyh töitä

Kävin tänään 20km pyöräilylenkillä. Pyöräilin kaverin luokse kahville. Alla oleva kuva on kaverin tuparilahja. Mutta pahus, unohdin sen kotiin,joten hän saa sen myöhemmin. Työ on myös 1 Kyh töistä, en tiedä miksi kutsua sitä, mutta siihen on laitettu kahvin suodatuspussit,teetä ja servetinm ja sen voi siis pitää seinällä.Muuten olen saanut valmiiksi jämälanka maton. Kuva alla:Paljon on vielä kesken ja olen kyllä vähän jäljessä 11 aloitusta 23, mutta onhan tässä vielä aikaa :)

Sitten vähän luontokuvia, päivän pyöräily reissulta
Nyt menen hoitamaan palannutta ihoa,käsi on vähän punertava :(

Saturday, 16 June 2012

Lomalla: päivä 1


Mikä ihana lomasää. Tänään on ensimmäinen loma päivä. Kävin hakemassa pyörän huollosta ja sitten olin ajatellut että suuntaan Lankamaailmaan. Niin pitkälle en kyllä päässyt vaan jäin puolenväliin jätskitauvolle, ja siitä päätin sitten kääntyä kotia kohti, mutta otin toisen reitin kotiin. Onneksi tein näin koska löysin aivan ihanan puiston matkalla kotiin. Se on vain n 1 km kotoa, mutta en ollut aikaisemmin liikkunut sielläpäin. Päätin sitten istua siinä kuntelemassa puron lorinaa hetken. Tässä kuvia puistosta. Valitettavasti ei ollut muuta kameraa kun kännykän, joten kuvat eivät ole niin hyviä. Ehkä tunnelma välittyy.

Nyt menen uuden kahvikupposen kanssa parvekkeelle nauttimaan kahvista ja käsitöistä.

Monday, 11 June 2012

Uusi kahvimuki


Ostin itselleni aivan ihanan "virkkukoukku" mukin, nimeltä "Virkkailen ja värkkäilen". Näin sen viikko sitten lankakaupassa, ja sitten se jäi minun mieleen. Tänään kun oli todella huono päivä töissä, niin päätin että nyt piristän itseäni ja ostan tämän mukin itselleni.
Kyh projektit etenenvät, tänään aloitin nro 10, joten en ole niin pahasti jäjessä enää.

Saturday, 9 June 2012

World wide knit in Public

Mukavaa "Knit in Public" viikkoa! Neulokaamme siis myös julkisesti tällä viikolla :D

World Wide Knit In Public Day is the largest knitter run event in the world.

Each local event is put together by a volunteer or a group of volunteers

The dates for 2012 is the 9th to the 17th of june - second saturday to the third sunday in June.

A bit of history:

World Wide Knit in Public Day was started in 2005 by Danielle Landes. It began as a way for knitters to come together and enjoy each other’s company. Knitting is such a solitary act that it’s easy to knit alone somewhere and sink into your work without thinking about all the other knitters out there. Neighbors could spend all their lives never knowing that the other knits. This a specific day to get out of your house and go to a local event (with your knitting in tow) just for you and people like you. Who knows you might even bump into your neighbor! Consider this a spark, to ignite a fire; getting all of the closeted knitters out into fresh air.

WWKiP Day is unique, in that it's the largest knitter run event in the world. Each local event is put together by a volunteer or a group of volunteers. They each organize an event because they want to, not because they have to. They bring their own fresh ideas into planning where the event should be held, and what people would like to do. If it weren't for these volunteer hosts, WWKiP Day would still just be an idea. So when you go to your local event, make sure you thank your host(s) and if you're inclined, bring along some yummy treats to share.

In the past some people have used this event as a means to show the general public that ‘not only grannies knit!’ and while that’s great and all, keep in mind that without those ‘grannies’ we wouldn’t have the wealth of knitting knowledge that we do.

WWKiP Day is really about showing the general public that knitting can be a community activity in a very distinct way. In some places there are many different knitting groups that never interact with each other, on WWKiP Day they come together in one place, making them hard to miss.

2005 there were about 25 local events around the world. In 2006 there were about 70 local events. 2007 there were almost 200. In 2008 there were 800 events, and in 2009 there were 751.

Over the years there have been local events in Australia, China, England, Finland, France, Ireland, Norway, South Africa, Sweden, United States… and so many more countries.

WWKiP Day takes now takes place from the second Saturday to the third Sunday of June each year; making it a week long celebration of knitting and other fiber arts.(http://www.wwkipday.com/history.htm)

Tuesday, 5 June 2012

Horoskooppi analyysi minusta?Kauriin luonneanalyysi

Avainsanat: Organisointi, kunnianhimo, laki, järjestys
Hallitseva planeetta: Saturnus
Onnen päivä: Lauantai
Onnen väri: Vihreä, ruskea
Onnen kivi: Gagaatti, onyksi
Elementti: Maa
Luonne: Johtava
Laatu: Passiivinen, negatiivinen
Terveys: Kauris hallitsee polvia ja luustoa. Stressiä, hammassärkyä.
Kuuluisia Kauriita: Mao Zedong, Martin Luther King
Kauris 22.12.–19.1.

Totinen, rauhallinen ja salaa sisimmässään erittäin kunnianhimoinen Kauris pyrkii hankkimaan olemassaololleen oikeutuksen suorittamalla ja saavuttamalla menestystä, mainetta ja materiaa. Hän ei hallitse rakkaudentunnustusten romanttisia hienouksia, mutta raataa pitkiä päiviä töissä hankkiakseen perheelleen rahaa, menestystä ja vaikutusvaltaa – se on hänen tapansa osoittaa rakkauttaan. Sitä paitsi, ympäristön ja yhteisön mielipide on hänelle kuitenkin tärkeämpi kuin läheisimpien ihmisten.

Kauris ei oikeastaan koskaan saa olla lapsi. Äiti on voimahahmo hänen lapsuudenkodissaan ja vaatii lapsiltaan paljon. Pienille harteille asetetaan alusta asti valtava vastuun taakka, eikä Kauris oikein koskaan tunne olevansa odotusten veroinen. Mutta parhaansa hän yrittää. Hän on tunnollinen, ahkera puurtaja joka paneutuu työhönsä muurahaisen tavoin, unohtaen ympäriltään kaiken muun. Ehkäpä siksi hänestä kehittyykin kyynikko, joka suhtautuu kriittisesti ennen kaikkea itseensä, ja joka äärimmäisen harvoin uskaltaa heittäytyä tunteittensa vietäväksi.

Kauris unelmoi suurista saavutuksista ja kauniista asioista - mutta tositilanteessa hän jää helposti näpertelemään arkisten pikkuasioiden pariin sen sijaan että ottaisi riskin ja kokeilisi jotain uutta. Kauriilla on enemmän kunnianhimoa kuin rohkeutta, mutta hän on varsin terävä-älyinen ja vahvatahtoinen, ja sen minkä hän ihmissuhteissa häviää, hän ottaa takaisin maallisessa menestyksessä.

Rakkaus

Nöyrältä ja vaatimattomalta vaikuttavasta asenteestaan huolimatta Kauris haluaa syvällä sisimmässään tuntea ylemmyyttä ja siksi hän helposti rakastuu "raukkoihin". Kaurislapsi kantaa kotiin kulkukissoja ja siipirikkoja lintuja, aikuisena hän keräilee haavoittuneita ihmisiä. Heitä hoivatessaan hän tuntee itsensä voimakkaaksi – ja saa samalla kokea sitä hellyyttä ja omistautumista, jota hänen äidillään ei koskaan ollut aikaa osoittaa hänelle itselleen. Kauris on kasvanut alemmuudentuntoisena ja oppinut pitämään omat tunteensa piilossa. Hän näkee sisäisen kauneutesi herkemmin kuin kukaan muu, ja maailman murjomat herättävät hänen syvän myötätuntonsa - mutta omien tunteittensa kuvaamiseen hän ei ehkä koskaan löydä sanoja.

Kauris on objektiivinen ja tasapuolinen, mutta voi olla läheisilleen hyvinkin armoton, jopa kylmä. Rakastuttuaan hän on kuitenkin uskollinen kumppani, joka varmasti tekee kaikkensa pitääkseen huolta perheestään... ja jos Sinä jaksat väsymättä kertoa hänelle omista tunteistasi ja rakkaudestasi - ja näytät oman voimasi siitä huolimatta että hän haluaisi pitää sinut heikkona - saatat jopa voittaa hänen pelkonsa ja kyvyttömyytensä uskoa olevansa oikeasti rakastettu, ja löydät hänen sisältään lempeän jättiläisen, joka rakastaa sinua syvemmin ja aidommin kuin kukaan muu. Edelleen eleettömästi, mutta ikuisesti.

Parhaiten Kauriin sielun syövereistä ottavat selvää maan ja veden merkit, ihannekumppani hänelle olisi tunteellinen Kala tai romanttinen Rapu. Neitsyeen törmätessään Kauris voi kokea maata järisyttäviä tunteita, joiden olemassaolosta hän ei ole uskaltanut edes uneksia. Tulen merkit ovat Kauriille katastrofi.
Ja Kiinalaisessa horoskoopissa olen Koira. Tässä koira analyysi:

Koira – uskollinen idealisti

Koira-ihminen on maailmanparantaja ja idealisti, joka haluaa jakaa ihanteensa paremmasta maailmasta myös muille. Oikeudenmukaisuutta rakastavasta koirasta saattaakin kehittyä taitava puhuja tai poliitikko. Vieraita ihmisiä kohtaan koiratyyppi saattaa olla liian suorasukainen ja ehdoton. Muodostettuaan kerran mielipiteen, hän ei muuta sitä helposti. Koiran parisuhde perustuvat henkiseen toveruuteen ja perhe on hänelle kaikki kaikessa.

Sopivat kumppanit: Tiikeri, Hevonen
Epäsopiva kumppani: Lohikäärme

Tunnistanko itseni? No ehkä joissain asioissa, en kyllä usko horoskooppeihin, on kuitenkin kiva lukea niitä joskus :)

Saturday, 2 June 2012

KYH 1-3

Eilen aloitin Kyh projektin,niin kun pitikin. Aloitin neulomaan hihatinta. Ohje uusimmassa Kauneimmat käsityöt. Tänään tein sitten 2 patalappua/alustaa. Lankana jämälankaa.
Laitoin äsken jättikasan lankoja myyntiin, katsotaan jos saan ne myytyä että voin ostaa uutta lankaa :D Mukavaa viikonloppua!