Followers/Kutomassa kanssani

Monday, 30 January 2012

lankavarasto pienenee-jämälangat käyttöön

esittelin jo aikaisemmin minun jämälanka sukat. Nyt minulla on puikoilla vauvan pusero joka on jämälangoista ja olen jo saanut valmiiksi useamman projektit. Kaikki langat ovat varastostani, joten ihanaa se pienenee, olen toistaiseki onnistunut pitämään lupaukseni/lakkoni.

Ihastuin syksyllä Novita Polku langan väreihin ja ostin 3 eri väriä,paprika,munakoiso ja punajuuri.Ensimmäiseksi puikoille syksyllä meni punajuuri, ja voi ei mikä pettymys lanka, siis laatu oli huono ja ajatukseni piktistä sukista hävisi saman tien(tein siis kaulurin). No en ole viitsinyt myydä/antaa lankoja pois. Lauantaina nämä kerät tulivat vastaan ja totesin että nyt teen tästä huivin, tässä on nyt tuhottu loput punajuuresta(50g) ja 50g munakoiso langasta. Ihan kiva huivi on, ajattelin että se menee myyntiin.


Muuten olen tuhonut lankoja Megapipoon ja Kauluriin, molemmat ohjeet ovat kirjasta Neulo. Virkkaa. Kirjo. Jämälangasta!, mukava kirja ja kerrakin kirja josta olen tehnyt nyt jo 2 projektia ja 1 on vielä puikoilla(yleensä käy niin että ostan kirjan ja katselen/luen sitä paljon,laitan sen hyllyyn ja unohdan mitä kirjasta piti tehdä.


tammikuun aikana varasto on pienentynyt jo yli 1 kg ja projekteissa on jo yli 2 kg lankaa, eihän tässä ole enää kun 2 kuukautta lakkoa jäljellä :D,tällä vauhdilla saan kulutettua 4-5 kg lankaa ennen lakon loppua :D katsotaan kuinka käy.

Sunday, 22 January 2012

räsymatto sukat/scrap yarn socks

Yritän koko ajan vähentää tätä lankavarastoa ja olen ostanut Novitan 7 veljestä aika paljon vuosien aikana. Tästä syystä myös pieniä jämä keriä on aika paljon. viime vuonna tein paljon isoäidin neliöitä,mutta nyt ajattelin että pitää tehdä jotain muuta lankajämistä. Tällä kertaa tein sukat. Lankavarastosta häipyi 165g 7 veljestä.


Tässä lopputulos
Ohje:Novita sukkalehti,ohje z,(kantapää tehty viimeisenä)
Lanka:Novita 7 veljestä 165g
puikot: Bambu 3,5mm


Have a lot of yarn in my stash, a lot of my stash yarn is Novita 7 veljestä. These socks are made in this yarn, weight 165g and I randomly picked out the colors.

Tuesday, 17 January 2012

lankalakossa


jospa tämä auttaisi että en menisi lankahyllylle. lankavarastoon on tullut tammikuun aikana yli 1 kg lankaa lisää. Varastoa pitää pienentää. idean pääjehu on http://yhdenkissan.blogspot.com/. Toivottakaa meille onnea, ainakin minä tarvitsen sitä.

olen saanut 2 uutta pipoa tehtyä, joten enää vain 9 pipoa tänä vuonna.

And for my english readers. I am now in yarn strike, meaning I am not allowed to buy more yarn between 16.1 and 30.3 2012. I can buy yarn in case I have to get a project ready and don't have enough yarn, but that is the only exeption. wish me good luck :D

Friday, 13 January 2012

ihanat paketit haettu postista

En voinut vastustaa. Ostin Zeldalta lankaa. Aivan ihanat langat sain iselleni, mitäs näistä tekisi. kaikki 3 vyytiä ovat jo kerissä. Sain kanssa tapion kaupan paketin kun kävin postissa tänään. Joten lanka kasa lisääntyi taas. Kaikille langoille on kyllä jo projektit.


langat vasemmasta oikealle:
Vihreän kullan metsästys ,390m/150g,villa 75%25%polyamid,6 fach
Ruusuja ja pellavankukkia, 390m/150g,villa 75%25%polyamid,6 fach
Keisarin morsian,425m/100g,Superwash merino 75% nylon 25%

tässä kuva koko lankasaaliista

Tuesday, 10 January 2012

osti blockerit/bought sock blockers

Ostin tällaiset sukka blokkerit tänään.


Nyt vaan neulomaan sukkia, menossa polvisukat jämälangasta.

Bought these blockers today. I like knitting socks. Now knitting knee socks of waste yarn.

Knit Pro Astra Sock Blockers (Small)

Tuotetietoja:

Made out of a sturdy eco-friendly material, these sock blockers do not absorb moisture and will not warp. Great for knitters who frequently wash and block socks. Sold two to a package.

Product Highlights
» Ideal tool to block wet socks, makes them dry to the same shape and size.
» Made of eco-friendly materials extracted from processed Wood Pulp
» Comes from Renewable Resources and is fully Biodegradable
» Great aesthetics – all blockers carry stripe patterns in dual colour tones
» Natural soft feel unlike any other plastic product availble in the market
» Very sturdy and at the same time highly flexible
» Designed in consultation with European knitters
» Available in three different sizes.

Covers EU Sizes 35-37.5

Wednesday, 4 January 2012

kävin lankakaupassa...


ihana uusi lanka on Hjertegarn kunstgarn, 2 kerää väriä 05 ja lisäksi 7 kerää pehmeää babyalpakka lankaa Hjertegarn vidal Alpaca.

Minulla on ohje 8/9 nyt puikoilla, kävin tosiaan tänään ostamassa langat projektiin. On se langan ostaminen kallista mutta niin ihanaa ja mukavaa :)Ohje lehdessä sivulla 10-11.

http://www.kauneimmatkasityot.fi/sites/default/files/kk1_%2012_sisallys_0.pdf.

Went to the yarn store today and bought myself 7 skeins of Hjertegarn vidal alpaca.100% babyalpaca, it is so soft. I also bought 2 skeins of Hjertegarn kunstgarn, in color 5. Now I started knitting the red tunic that is on page 10-11 in the magazine. I love the colors, let´s see when I get this project dune :)

Sunday, 1 January 2012

uusi vuosi, arvonta ja uudet lapaset

No niin nyt on sitten 1.1 2012. Uusi vuosi meni rauhallisesti. Syötiin hyvin ja katseltiin elokuvaa ja raketteja. Samalla neuloin nämä lapaset valmiiksi ja sain 1 sukan tehtyä Regian merinovilla langasta(toinen on kohta valmis).

No näitä lapasia esittelein jo kerran, silloin kuvassa oli toki alkuperäisen mallin kuva. Tässä sitten minun lapaset.


Ohje: Drops joulukalenteri 2011, luukun numeroa en muista.
Lanka: Drops Fabel, punaien ja valkoinen,60g
Puikot: 3mm addi bambupuikot

Ostin itselleni joululahjaksi paljon bambu puikkoja, tykkään niistä paljon. Addit ovat parhaat.

No niin sitten tuohon arvontaan.

Voittaja on Simpura(http://simpuransupinat.blogspot.com/).

Simpura oli kirjoittanut näin:Viimeisin lankaostokseni on Zeldan http://taigalla.blogspot.com/ värjäämiä iki-ihania herkkuvyyhtejä, jotka eivät tosin ole vielä kotiutuneet.Jos onni potkii, niin musta ja sininen eivät kuulu suosikkeihin. Laatuna villa ja villasekoitelangat ihanimpia.Kolmella arvalla lähden mukaan.
Simpura voitta 3 kerää Sandnes Garn Lanett lankaa. Värit:lila(2 kerää) ja turkoosi.

Halusin antaa myös lohdutuspalkinnon jollekin joten vedin hatusta toisen arvan. Lapussa lukee Daisy.(http://silmukoidenketju.blogspot.com/) Daisy oli mukana kolmella arvalla.Ja on viimeksi ostanut Smart lankaa, värit musta, harmaa, keltainen ja valkoinen. Ajattelin antaa sinulle lisäksi Smartin punaista lankaa vaikka tovimus oli sukkalankaa(itse en laske Smart lankaa sukkalangaksi).

Onnea voittajille! Toivottavasti langat tulevat hyvään käyttöön.Laittakaa minulle s postia yarnaddict(at)yahoo.com. niin laitan langat tulemaan teille päin.

sitten pitää vähän mainostaa. Perustin Ravlryssä 2 uutta ryhmää: Tee 12 pipoa vuoden 2012 aikana ja Tee 12 paria lapasia vuoden 2012 aikana. Eilen kun katsoin minä olin ainoa suomalainen, joten mukaan vain jos kiinoostusta on. Ryhmä nimet ovat siis: 12hats2012 ja 12mittens2012.

Nyt menen takasin neulomaan sukkaa :)