Followers/Kutomassa kanssani

Saturday, 29 September 2012

Jäin ilman syksyn trendi vaatteita

Photo by Lindex

Photo by Lindex

Huonosti kävi. Lindex lanseerasi Mission vaatemalliston 25.9 ja ajattelin kyllä että vaatteet ovat suosittuja, mutta en kuvitellut että ne olivat näin suosittuja. Bongasin heti tämän villatakin joka on vasemmalla ja sitten tämän hameen. Nettikaupasta nämä olivat heti loppuunmyyty joten ajattelin että suuntaan myymälöihin. No huonosti kävi. Jäin ilman molempia. Jäljellä oli vain jokunen malli ja ne eivät istuneet minun kropalla hyvin :(

Sik-sak kuviot näyttävät nyt onneksi olevan in, ja uudessa Novita lehdessä oli pitkä villatakki ja hame jossa oli sik-sakkia. Joten ei kai tässä muu auta kun neuloa nämä itse :) Tuo hame onkin ollut to do listalla siitä asti kun näin sen ensimmäisen kerran. Nyt saan sitten toteuttaa sen,mutta millä langalla??

Tässä vielä kuvat kyseisistä malleista. Kuvat ovat Novitan kotisivulta.No ensin pitää saada sukat valmiiksi jota neulon

Mukavaa viikonloppua

4 comments:

 1. Minä toteutin tuon hameen seiska veikan ja Jussin jämistä ja mielestäni siitä tuli oikein hyvä.

  Melkein tekisi mieli ottaa jo uusi puikoille.Mutta ei ole oikeasti aikaa.

  Minä odottelen villatakki ohjetta, joka oli 7 veljestä lehden takakannessa, siinä sanotaan, että on seuraavassa Novita lehdessä. Sik Sak malli sekin.

  ReplyDelete
 2. Molemmat mallit ovat mullakin tekolistalla. Villatakki on jo tekeillä ei vaan ole tullut neulottua moneen päivään..

  ReplyDelete
 3. Minulla aloitettuna tuo hame, mutta vasta ihan aluillaann

  ReplyDelete
 4. Heh, huomasin ettei mulla ole hajuakaan millasta muoti tällä hetkellä on. =) Ois vissiin aika käydä pyörähtään vaatekaupassa. ;D Tuo villatakki on hieno, haluisin vaan eri värisenä.

  ReplyDelete