Followers/Kutomassa kanssani

Saturday, 11 August 2012

Hups, noin 2 kg lankaa

Joo, nyt tämä kyllä vähän karkaa käsistä tämä lankojen ostaminen. Kävin eilen Porvoossa Teetee shopissa ja sieltä bongasin ale korista Sublime lankoja(poistovärejä) Saalis on sitten sitten ihana ja oli mielestäni kyllä todella edullista. Tänään sitten agendalla oli käydä hakemassa uusi puhelin jonka olin varannut keskiviikkona(oli tällöin loppu). Valitsin sitten hienon Samsung Galaxy S III. On se kyllä hieno, mutta vähän opettelemista on kyllä vielä kun en ole tottunut kosketusnäyttöön. No matkani kännykkäkaupasta jatkui sitten Anttilaan, olin vain ajatellut että ostan 7 veikka Novian uusimassa lehdessä olleeseen hameeseen. Mutta ale korissa oli sitten Huopasia. Lanka on hyvä Lovikka lapasiin joten sitä sitten ostin kaikista väreistä jota oli ale korissa.

Tässä siis lankasaalis:


Olen jälleen mukana Sukkasadossa(1.9-31.10 2012) Jälleen kerran Perunalaarissa.(http://sukkasato.blogspot.fi/2012/08/sukkasato-2012_9.html) Kaikki vain mukaan. Vielä näyttäisi porukkaa mahtuvan mukaan.

2 comments:

  1. Mahtava lankasaalis!

    Kiitos vinkistä, pitääkin ilmoittautua sukkasatoon. Minun satoni jää kyllä melko vaatimattomaksi, mutta on kiva olla mukana :)

    ReplyDelete
  2. Pitäisköhän kaydä ilmoittautumassa sukkasatoon. kiitti vinkistä! Muhkea lankasaalis, minäkin käväisin kyseisessä myymälässä, mutta lankasaaliini jäi hiven vaatimattomammaksi.

    ReplyDelete