Followers/Kutomassa kanssani

Saturday, 16 June 2012

Lomalla: päivä 1


Mikä ihana lomasää. Tänään on ensimmäinen loma päivä. Kävin hakemassa pyörän huollosta ja sitten olin ajatellut että suuntaan Lankamaailmaan. Niin pitkälle en kyllä päässyt vaan jäin puolenväliin jätskitauvolle, ja siitä päätin sitten kääntyä kotia kohti, mutta otin toisen reitin kotiin. Onneksi tein näin koska löysin aivan ihanan puiston matkalla kotiin. Se on vain n 1 km kotoa, mutta en ollut aikaisemmin liikkunut sielläpäin. Päätin sitten istua siinä kuntelemassa puron lorinaa hetken. Tässä kuvia puistosta. Valitettavasti ei ollut muuta kameraa kun kännykän, joten kuvat eivät ole niin hyviä. Ehkä tunnelma välittyy.

Nyt menen uuden kahvikupposen kanssa parvekkeelle nauttimaan kahvista ja käsitöistä.

3 comments:

 1. Kyllä tosi hyvin tunnelma välittyy. Hienoja kuvia. Oikein hyviä lomapäiviä Sinulle ja hyvä, että osaat rentoutua luonnn keskellä. Niin moni juoksee koko loman paikasta toiseen ja sitten huomaa ettei ole levännyt yhtään. Sinulla sitävastoin on hyviä ajatuksia.

  ReplyDelete
 2. Kauniin puiston löysitkin...<3
  Minä kuuntelen täällä sateen ropinaa..on jo satanut kaksi päivää, mutta eiköhän ilma parane kun huomenna taas töihin matka käy :))
  Hyvää sunnuntaita, ja ihanaa lomaa!

  ReplyDelete
 3. Njut av semestern! Att sitta på balkongen och handarbeta är nog något av det bästa jag vet :)

  ReplyDelete