Followers/Kutomassa kanssani

Saturday, 10 March 2012

Uusi harrastus aloitettu


Olen päättänyt että haluan karsia painoani, joten pitihän sitä löytää tapa tehdä tämä mukavasti. Olen syönyt terveellisesti, pidän ruokapäiväkirjaa päivittäin. No ei se pelkkä terveellinen ruokavalio auta. Vaan tähän tarvitaan myös liikuntaa.

En ole mikään kuntosali hullu, joten sellaiseen en uudestaan liity(kerran jo kokeiltu ja lopputulos oli että maksoin, mutta en käynyt). Nyt sitten ajattelin että pakko on kokeilla jotain mukavaa kotona. Meillä on jo kuntopyörä kotona, mutta se on vain 1 tapa liikkua. Keksin että hankimme Zumba DVDn kotiin, ja näin minä sitten tein. Tänään kokeilin sitä ensimmäistä kertaa. 45 min Zumba kyllä tuntuu lihaksissa. Tämän lisäksi poljin vähän pyörällä. Mahtaakohan sitä päästä ylös sängystä huomenna.

Sen näkee huomenna, mutta ajattelin kyllä että tulen jatkamaan tuota Zumbaa kotosalla. Kukaan ei näe jos ei pysy rytmissä tai jos askeleet menevät sekaisin. Suosittelen kokeilua. Me neulojat istumme sen verran paikalla että elämään täytyy saada liikuntaa josta nauttii.

No comments:

Post a Comment