Followers/Kutomassa kanssani

Tuesday, 6 March 2012

Moda 02/2012


Mukava yllätys kun tulin kotiin. Olin nimittäin unohtanut että Moda ilmestyy. Kotiin tultuani söin ensin, oli kova nälkä ja sitten käperryin sohvan nurkkaan lukemaan Modaa. Ensivaikutelma oli ihan Ok, ei mikään Wau, mutta ei myöskään Blää. Lehdestä löytyi ihania ohjeita ja sitten myös sellaisia ohjeita jotka eivät mene to-do listalle.

Kirjoneulesukat ja pitsineulesukat menevät luultavasti to-do listalle, vaikka kuvat ovat todella huonot. Pitsisukka kuvassa näkyy mallin kasvot/yläkroppa hyvin ja sukat ovat ihan sumennossa.Enhän minä tee mallia, vaan haluan nähdä minkälaiset sukat ovat. Mutta kuten sanoin menevät kuitenkin listalle.

Sukkien lisäksi ihastuin 5,7 ja 11 malliin. 11 en voi tehdä ainakaan, en mohair langalla kun se kutittaa. Pitäisi siis löytää ohut/kevyt lanka joka korvaisi mohair langan. Ideoita? Sitten tykkään myös kirjoneule malleista, kaunista katseltavaa, mutta uskon kyllä että lapasissa ja sukissa on tarpeeksi haastetta kun kyse on kirjoneuleesta.Katsotaan nyt mitä ensimmäiseksi menee puikoille.

Mitäs te muut tuumasitte lehdestä?

3 comments:

  1. Olen parissa työssä korvannut mohairin alpakalla. Samankaltainen pörröinen vaikutelma molemmissa, mutta alpakka ei kutita.

    ReplyDelete
  2. Pitääkin ostaa kun tulen Suomeen! Oliko lehdessä myös ommeltavien vaatteiden ohjeita\ kaavoja? Suloista keskiviikkoa!

    ReplyDelete
  3. Juuri samoin miettein niiden Modan sukkien kanssa. Myös se valkoinen pitsihuivi oli kuvattu niin vaalean vaatteen päällä, että kuvio ei näy kunnolla.

    ReplyDelete