Followers/Kutomassa kanssani

Friday, 24 February 2012

Estelle Silvia Ewa Mary

Kaikki ovat jo kuulleet tämän uutisen jo nyt, mutta päivitetään tämä nyt tänne :)


Minusta nimi on ihana, vähän harvinainen(ainakin toistaiseksi). Estelle tarkoittaa tähti,ja kyllähän tyttö on pieni tähti.Suomeksi käytetään enemmän nimeä Stella.

Prinsessa Estelle (oik. Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte, s. 23. helmikuuta 2012) on Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin ensimmäinen lapsi. Hän on Itä-Götanmaan herttuatar ja Ruotsin kruununperimysjärjestyksessä toinen heti äitinsä kruununprinsessa Victorian jälkeen.

Prinsessa Estelle syntyi Solnan Karoliinisessa sairaalassa kello 4.26 ja hänen syntymänsä kunniaksi Kuninkaanlinnan lähellä ammuttiin 42 tykinlaukausta. Kahdeksalta aamulla 23.2. prinsessan isä, Prinssi Daniel, piti medialle tiedotustilaisuuden jossa hän kertoi esikoisensa syntymästä seuraavasti: "Aamulla klo 4:26 syntyi 51 senttiä pitkä ja 3 280 gramman painoinen aivan ihana pikkuprinsessa". Estellen syntymä noteerattiin kansainvälisissä tiedotusvälineissä laajasti, esimerkiksi Saksassa ja Suomessa se oli pääaiheena uutisissa.

24.2. pääministeri Fredrik Reinfeldt tutki prinsessan ja allekirjoitti kolmen muun todistajan kanssa virallisen todistuksen, ettei Estelleä ole vaihdettu toiseen vauvaan.

Prinsessan isoisä kuningas Kaarle XVI Kustaa julkisti hänen nimensä tänään.

mutta olihan jo aika tulla ulos kun äiti näytti tältä alkuviikosta.Huomasitteko että pari kihlautui 24.2.2009,joten se on melkein tasan 2 vuotta sitten.

No comments:

Post a Comment