Followers/Kutomassa kanssani

Monday, 30 January 2012

lankavarasto pienenee-jämälangat käyttöön

esittelin jo aikaisemmin minun jämälanka sukat. Nyt minulla on puikoilla vauvan pusero joka on jämälangoista ja olen jo saanut valmiiksi useamman projektit. Kaikki langat ovat varastostani, joten ihanaa se pienenee, olen toistaiseki onnistunut pitämään lupaukseni/lakkoni.

Ihastuin syksyllä Novita Polku langan väreihin ja ostin 3 eri väriä,paprika,munakoiso ja punajuuri.Ensimmäiseksi puikoille syksyllä meni punajuuri, ja voi ei mikä pettymys lanka, siis laatu oli huono ja ajatukseni piktistä sukista hävisi saman tien(tein siis kaulurin). No en ole viitsinyt myydä/antaa lankoja pois. Lauantaina nämä kerät tulivat vastaan ja totesin että nyt teen tästä huivin, tässä on nyt tuhottu loput punajuuresta(50g) ja 50g munakoiso langasta. Ihan kiva huivi on, ajattelin että se menee myyntiin.


Muuten olen tuhonut lankoja Megapipoon ja Kauluriin, molemmat ohjeet ovat kirjasta Neulo. Virkkaa. Kirjo. Jämälangasta!, mukava kirja ja kerrakin kirja josta olen tehnyt nyt jo 2 projektia ja 1 on vielä puikoilla(yleensä käy niin että ostan kirjan ja katselen/luen sitä paljon,laitan sen hyllyyn ja unohdan mitä kirjasta piti tehdä.


tammikuun aikana varasto on pienentynyt jo yli 1 kg ja projekteissa on jo yli 2 kg lankaa, eihän tässä ole enää kun 2 kuukautta lakkoa jäljellä :D,tällä vauhdilla saan kulutettua 4-5 kg lankaa ennen lakon loppua :D katsotaan kuinka käy.

6 comments:

 1. Sullahan on alkanut hyvin langan ostolakko! Ihana huivi ja kauluri, kyllä jämälangoistakin saa kaunista aikaan.

  ReplyDelete
 2. Huivissa on kyllä taivaallisen kauniitä sävyt!

  ReplyDelete
 3. Tosi kaunis huivi! Kyllä jämälangoista saa vaikka mitä :)

  ReplyDelete
 4. Ihanan värinen huivi. Minullakin on juuri koukulla samalla tekniikalla tehty huivi.:)

  ReplyDelete
 5. Onko tuo huivi vähän niinkuin isoäidinneliö, mutta vaan kolmio? Sellainen pitäisi kyllä minunkin tehdä itselleni, näin isoäidinneliöfanina. :) Nätti huivi!

  ReplyDelete