Followers/Kutomassa kanssani

Tuesday, 27 December 2011

Tulkaa osallistumaan arvontaan....

Luulin että saisin järjestää tämän arvonnan vasta ensi vuonna, mutta olette käyneet täällä niin ahkerasti että laskija näyttää jo yli 10 000. Palkintoa en ole vielä edes ajatellut. Katsotaan sitä sitten arvontapäivänä. Arvonta on voimassa 1.1 2012 klo 18.00 asti.

Arvonnan ohjeet:
eli yhden arvan saat kommentoimalla ja kertomalla mikä on viimeisin lankaostoksesi. Kerro myös mitä lankaa toivot voittavasi ja jos on joku väri mitä et missään nimissä halua.

Toisen arvan saat jos olet lukijani tai liityt lukijakseni arvonta aikana :)

Ja kolmannen arvan saat jos mainostat arvontaa blogissasi.

Muista mainita kommenttia jättäessäsi montako arpaa lunastat! Tuo lankakuva on myös arvontanappi jos haluat mainostaa arvontaa blogissasi.

ONNEA arvontaan!!!!

Tässä minun viimeisin lankaostos 3 kerää tumman lilaa Gjestal Tinde lankaa(kuvassa on vain 2)


Langan tiedot

50 % perulaista villaa, 50 % tencelliä
100 g = n. 180 m
Puikkosuositus: 4,5 - 5 mm
Tiheys: 20 s = 10 cm
Käsinpesu

26 comments:

 1. Oiii arvonta! ^^ Mulla on tota Tindee 3 kerää hopiaa ^^
  Mun viimiset lankaostokset löytää mun blogista, tänään tuli 2 kerää Hopeasäikeen Basicia ja 2 Cashia ja Käsityö-Elisasta ostin 3 Vuorelman Vetoa, jotka joskus taipuvat kauluriksi ^^ :)
  EN tahdo Novitaa missään muodossa enkä mohairia.. myöskään musta/ muut kovin tummat värit ei miellytä..:) muuten olen suht avoin kaikelle :)
  Kolmella arvalla ollaan mukana ^^

  ReplyDelete
 2. Olen yhdellä arvalla mukana. Viimeisin ostos taitaa olla kirpputorilöytö eli Jakobsdahlin Angorina Lyx. Minä olen kaikkiruokainen lankojen suhteen. Keltainen on ehkä hieman vieras väri minulle. Punainen on suosikkini.

  ReplyDelete
 3. Yhdellä arvalla mukana. Viimeksi ostin varmaan ihan perus 7 veljestä sukkiin, sitä ennen tuubikauluriin merinovilla/silkki sekoitetta.
  Rakastan esim. ruskean eri sävyjä tai vaikka valkoista.

  ReplyDelete
 4. Kahdella arvalla mukana! Ostin viimeisimmät langat Riikasta, beigeä , mustaa ja kanervan liilan väreissä villalankaa. Beigestä kudoin pipon jonka huovutin. Tykkään kaikenlaisesta langasta...suosikkivärit harmaa,musta,valkoinen

  ReplyDelete
 5. Kahdella arvalla mukana! :) Viimeksi olen tainnut ostaa äidille pukinkonttiin ihan tylsää seiskaveikkaa. Jos voittaisin niin sinistä lankaa en haluaisi. :) Muuten olen aika kaikkiruokainen. :)

  ReplyDelete
 6. Ihanaa arvonta :)

  Viimeisin lankaostokseni on Zeldan http://taigalla.blogspot.com/ värjäämiä iki-ihania herkkuvyyhtejä, jotka eivät tosin ole vielä kotiutuneet.

  Jos onni potkii, niin musta ja sininen eivät kuulu suosikkeihin. Laatuna villa ja villasekoitelangat ihanimpia.

  Kolmella arvalla lähden mukaan

  ReplyDelete
 7. Tottakai arvontaan mukaan ja kolmella arvalla.
  Viimeksi tilasin Novitan tarjouksesta Purolankaa, poistovärejä kun sai aika edullisesti. Inhokki lankojani on Novitan lintu- ja muut kirjavat langat. Ne ei vaan jotenkin natsaa liian säännöllisen raidoituksen takia. Muuten tykkään kyllä kaikista langoista ja varsinkin punaisesta ja sinisestä.

  ReplyDelete
 8. Seitsemää veljestä sukkiin ostin viimeksi.Jos onni suosii niin vihreä on lempivärini, mutta kyllä kaikki muukin kelpaa

  ReplyDelete
 9. Kolmella mukana.
  Ostin Smart-lankaa (mustaa, harmaata, keltaista ja valkoista)
  Sukkalangat on ok.

  ReplyDelete
 10. Viimeksi ostin tyttärelle kirkkaanpunaista sukkalankaa (taisi olla seitsemän veljestä). Arvonnassa mukana yhdellä, tykkään maanläheisistä sävyistä; musta, harmaa, ruskea ... lilaa jostain syystä vähän vierastan.

  ReplyDelete
 11. Viimeksi ostin 2 kerää vihreää Isoveljeä =)
  Kaikki muu kelpaa mut Mohair aiheuttaa päänsärkyä. =)

  Kahdella arvalla ollaan mukana arvonnassa.

  ReplyDelete
 12. Viimeisin lankaosto on eiliseltä, kun ostin kaksi kerää valkoista 7 veikkaa ja yhden Nallea lapasia varten, Osallistun kahdella arvalla:)
  ps.Minullakin on arvonta menossa blogissani...

  ReplyDelete
 13. Mukana kivassa arvonnassa :).
  Viimeksi olen ostanut joulupukin matkaan punaista Nallea kaksi kerää.
  Kaikki langat käy, muttei mielellään oranssia eikä keltaista.
  Yhdellä arvalla mukana.

  ReplyDelete
 14. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla. Viimeisin ostos eilen hain Dropsin Nepalia roosana liiviä varten 11 kerää, ohjeen mukaan tarvin 10... mutta mä aina varmistan sillä yhdellä ylimääräsellä. ;D

  ReplyDelete
 15. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Viimeksi taisin ostaa Nalle-lankaa. Suosikkilankani on joku punainen pehmeä lanka.

  ReplyDelete
 16. Yhdellä arvalla mukana.

  Viimeksi hain juuri ennen joulua keskeneräiseen kaulaliinaan Gjestalin Jannea.

  Mohair kutittaa, yleensä olen lähes kaikkiruokainen langan suhteen, sukkalankoja rakastan eniten.

  Sulla ei voi kommentoida nimi + url, siksi ne tässä (mun googletili ei vie mihinkään):
  Oranssi
  http://insideout.vuodatus.net

  ReplyDelete
 17. Nalle-lankaa hankin viimes ja niistä pidän.

  Yhdellä arvalla mukana.

  ReplyDelete
 18. Suden kautta tänne löysin. Yhdellä arvalla mukaan.
  Viimeksi ostin lankaa Tampereen messuilta. Vuorelman Vetoa, Pirkanmaan kotityön ohutta pirkkalankaa, Dropsin Eskimoa ja Karismaa sekä Lanaknits allhemp6 DK:ta.

  ReplyDelete
 19. Viimeksi ostin 2 kerää moniväristä Dropsin Fabelia, väri 911. Kolmella arvalla mukaan arvontaan!

  ReplyDelete
 20. Viimeksi ostettuna tarjouksesta vihreää ja valkoista seiskaveikkaa...sukkia varten kai...Yhdellä arvalla mukana!

  ReplyDelete
 21. Edellispäivän ostin SPR:n Kontista kaksi kerää Novitan vihreää Alabama-puuvillalankaa.
  Osallistun kolmella arvalla!

  ReplyDelete
 22. Löysin blogiisi ravelryn kautta. Laitoin heti Google readerin tilaukseen. Viimeisin lankahankinta oli 3 Wollmeisea... :) Kahdella arvalla mukana.

  ReplyDelete
 23. Onnea hienosta kävijämäärästä =)Minun viimeisin ostokseni on Taigalla Blogin Zeldan värjäyksiä, joihin olen aivn hullaantunut. Kunhan kerkeisi niistä kaikista jotain tekemäänkin niin hyvä on ;) Kolmella arvalla mukana arvonnassa ja ehkä myrkyn vihreä tai neon värit eivät olisi ihan sitä minun juttua =D Hyvää uutta vuotta sinulle!

  ReplyDelete
 24. Yhdellä arvalla mukana. Kaikki langat käy jos satun voittamaan. Tänään juri ostin novitan Kide-lankaa valkoisena, tarkoituksena neuloa neljäs pipo kyseisestä langasta.

  ReplyDelete
 25. Yhdellä arvalla mukana. Viimeksi taisin ostaa harmaata Novitan Crystal-lankaa, josta tyttären olisi tarkoitus (yrittää) tehdä lapaset. Saa nähdä... Meilä kulutetaan paksuja lankoja perusväreissä, ei juurikaan mitään ohutta ja pastillisävyistä...

  ReplyDelete
 26. Jee vielä ehdin mukaan arvontaan! Mukana yhdellä arvalla. Viimeisimmästä lankaostoksestani on jo melkoisesti aikaa, taitaa olla lokakuun ostokset Karnaluksista: Rheuma-lankaa valkoisena ja jotain nallenpaksuista luonnonvalkoista villalankaa hameeseen.

  ReplyDelete