Followers/Kutomassa kanssani

Tuesday, 15 November 2011

möi 900 grammaa lankaa, mutta osti rahalla 400g uutta lankaa :)

Tunnustan: Olen ihan lankaaddikti. Kun lankapussista sain myytyä 900g lankaa ja sinne jäi vähän väljästä niin kävin sitten lankakaupassa ostamassa 400g uutta lankaa. Möin Novitan Tempo lankaa ja ostin sitten Sandnes garn Sisu lankaa, 8 eri väriä. Tavoitteena on tehdä värikkäitä kirjoneule lapasia ja ehkä jopa sukat.


Olen ollut nyt ihan laiska päivittämään blogiani. Viimeisestä olen saanut Novita Jambo boleron valmiiksi, Novita Isoveli pipon, Novita nalle kukkaketo(krasse) lapaset valmiiksi.Viime viikolla kävin myös 2 neulomistreffeillä, oli ihan mukavaa ja rentouttavaa. Erityisen mukavaa oli olla neulomassa entisen työkaverin käsityöryhmän kanssa, meitä oli vain 3, mutta ei se haitannut. Mukavaa oli ja sukkakin valmistui illan aikana.

Ylen uutisissa oli viikonloppuna juttua neulomisesta, käykää katsomassa jos kiinostaa.

http://areena.yle.fi/video/1321124017627

tämä on kyllä niin totta.

1 comment:

  1. Kauniita neuleita olet taas tehnyt. Se on myös täällä tuo sama ongelma lankojen kanssa itse en edes raaski myydä ylimääräisiä vaan lisää on saatava koko ajan. Oli muuten tosi kiva tuo YLE:n juttu. Niin ja suuri kiitos sinulle arpajaisvoittoni tuli juuri tänään postissa ja ehdottomasti pelasti päiväni =D

    ReplyDelete