Followers/Kutomassa kanssani

Sunday, 20 November 2011

messureissu 19.11.2011

Aikainen herätys ollakseen lauantai. herätykello pirisi klo 7.00 ja bussi vantaalle lähti klo 8.00, josta jatkoimme matkaa bestiksen kanssa autolla. Autoon hyppäsimme 8.45 ja tampereella olimme 11.00. Päätimme jättää auton Citymarketin parkikkselle kun messualueen parkkikseen oli niin tungosta. Otimme siis riskin että voisime saada sakot kun parkkiaika oli aika lyhyt. Kävelimme sitten sen lyhyen matkan hallille ja olimme nopeasti sisällä. Narikka oli täynnä joten jouduimme kantamaan takit,onneksi Fiskarsilla oli ilmaiset paperipussit heti oven vieressä, joten siinä pystyi kätevästi kantaa takkia.
Aloitimme A hallista ja kävimme sitten C hallissa. A hallista ostin 2 tilkkua(pingviini ja kissat),joululahjan(saunatuksu), Regia fjord lankaa ja pirtin kehräämön karstalankaa. A hallista ostin sitten vain Novitalta lankaa(2 kerää Nallea, 5 kerää puroa). Kaverini osti sitten neulotun pupun,tilkkuja,tilkkuveitsen ja kirjan.

Messuilta lähdimme vasta 16.45 ja suuntasimme heti Ideaparkiin syömään.Kotona olin sitten n.22.00 kun pysähdyimme iltateellä huoltoasemalla. Oli aivan ihana messureissu ja olen ihan tyytyväinen messuostoksiin. Tässä kuva ostoksista.kuvia kun ei saanut ottaa messuilla niin niitä ei sitten ole.

4 comments:

 1. Ihan komea messusaalis sinullakin.

  ReplyDelete
 2. Hienot ostokset olet sinäkin löytänyt messuilta :)

  ReplyDelete
 3. Voi että.. harmittaa kun en itse päässyt noille messuille, olisi oikeasti ollut tarvetta vaikka mille.
  Täytyy tyytyä muiden ihanien ostosten seuraamiseen! Tulee ainakin edulliseksi :o)

  ReplyDelete