Followers/Kutomassa kanssani

Sunday, 30 October 2011

Max koiran talviasu/Max´s new winter pullover

Tästä piti tulla kirjoneulottu lapanen ja olin niin ylpeä että pinta oli tasainen ja että neuliminen sujui niin helposti, vaikka taito on aika uusi. Katsoin jo alussa että mahtaapa tulla iso lapanen, mutta ajattelin että se voi olla miehen. Mies sitten sovitteli sitä ja totesti: Too big. Olin että jestas sentään, mitän nytten, en halua purkaa tätä mutta lapaseksi tämä ei käy.

Sohvassa istuu aina meidän pehmo mäyräkoira Max(kun asuntomme on liian pieni oikealle koiralle, niin meillä on vain tämä pehmokoira)ja katsoin että lapsen alku on yhtä pitkä kun lelun selkä ja että ympäryys menee sen ympäri, joten päätin että Max saa sitten talviasun. Mies jo innostui tästä ja totesi että neulo näitä myyntiin koiraomistajille, katsotaan miten käy. Ehkä voisi kokella jos joku ostaisi.

Aloitin sitten lapasta uudestaan samalla mallilla mutta pienensin silmukkamäärää. Nyt olen neulonut jo yli peukalon kohdan.This was supposed to be a mitten, but already early I noticed that it was too big for me. So I thought that this will become a mans mitten insted. Well my man tried it and said: It is way to big. I didn't want to rip everything and our soft toy dog Max happend to sit in the sofa by me so I tried it on him to see if it would fit him and wholaa, it did. So I just made holes for the legs and made a collar. I started with the mittens again, I casted on fewer stitches this time. I already knitted over the tumb.

1 comment: