Followers/Kutomassa kanssani

Monday, 24 October 2011

Dropsin ohjevideot/Drops tutorial videos


Teen lapaset/knitting the mittens.

Suomeksi: http://www.garnstudio.com/lang/fi/video.php?sort=&thumbnails=&categoryid=1

Tässä ei tarvitse osata kieltä, kun katsoo videoita, tämän fair isle 2 värillä videon perusteella tajusin mitä tein väärin kun neuloin kirjoneuletta ja langat olivat koko ajan toisensa kimpussa. Suosittelen.

Aloitin neulomaan porolapasia(Novita talvi 2011,ohje 84B). Huomenna ehkä neulominen on helpompaa kun ymmärsi mitä tein väärin :)

The videos are "non talking videos"(at least the once I saw). Drops has good pages in english too, and very nice patterns. From the video about fair isle knitting I understood what I did wrong, the yarns were stuck to each other all the time. Take a look in case you want to lean something new.

English link http://www.garnstudio.com/lang/us/video.php?sort=&thumbnails=&categoryid=1

3 comments:

  1. Nuo porolapaset olis kyllä tosi hienot, mutta minulla ainakin on kirjoneuletta tehdessä langat niin tuhannessa sotkussa, etten uskalla edes yrittää :)

    ReplyDelete
  2. Nuo videot on kyllä ihan mahdottoman hyviä! Ja koko Dropsin sivut!

    ReplyDelete
  3. Sude, saman ongelman takia kävin katsomassa miten neulotaan kirjoneuletta, nyt osaan neuloa niin että 1 väri/lanka on vasemassa kädessä ja toinen on oikeassa kädessä. Hidasta se on alussa, mutta nyt homma toimii. Auli: joo koko Dropsin sivut ovat hienot.

    ReplyDelete