Followers/Kutomassa kanssani

Saturday, 1 October 2011

1.10,Helsinki Maailman suurin tilkkupeitto -tempaus/Helsinki 1.10 Worlds biggest granny square blanket-event

Muokkaus/lisäys: rappusiin mahtui vain n.3800 peittoa. Peittoja oli Hufvudstadsbladet lehden mukaan tullut 8000. Hyvin tehty, eiköhän me tehty maailmanennätys tällä?en ole vielä kuullut tästä mitään. 1.10 klo 18.00. Kiitos ihanista kommenteista ja tervetuloa uudet lukujat. Toivottavasti viihdytte.

Paikalla oltiin, luovutin eilen annetun peiton. Niin paljon peittoja siellä oli. Aivan upeata. Tässä kuvia jota otin. Sää helli meitä siinä mielessä että aurinko paistoi. Peittojen värit tulivat hyvin esiin.


Kuulin että rappuset eivät riitä, peittoja on paljon enemmän kun mitä odotettiin. I heard that they had not expected to get this many blankets and that there isn't enough stares to fit all blankets.






Minä jo koottujen peittojen kanssa(1.10 klo 11.30)/Me with the granny square blankets)

tähän pinoon minä laitoin omani. I put my blanket in this pile.

11 comments:

 1. Wau,upeeta!kiitos hienoista kuvista,aivan mieletöntä,että portaat ei riitä kaikille peitoille....!!!

  ReplyDelete
 2. Voi mahdotonta ! Tuo olisi pitänyt nähdä ihan paikan päällä.

  ReplyDelete
 3. Kiitos, kun välität kuvia ja tunnelmia meille hieman kauempana asuville! :) Yritin bongata omaani, jonka lähetin ihan ensimmäisten joukossa kevättalvella (olin ainakin ensimmäinen, joka toimitti peiton Oulun matkahuollon kautta).

  Miten nuo peitot on yhdistetty, jotta tuota voi kutsua "maailman suurimmaksi tilkkupeitoksi"? Ja jotta yhdistäminen sujuu nopeasti, käsittääkseni siihen oli laskettu kuluvan jotain 5-6 tuntia aikaa. Jotenkin kuvittelisin, että mikään hakaneulaviritelmä ei vielä riitä siihen, että sitä voisi kutsua yhdeksi isoksi tilkkupeitoksi monen pienen sijaan.

  ReplyDelete
 4. No jopas on peittoja kerrakseen!

  ReplyDelete
 5. Kiitos hienoista kuvista! En jaksanut lähteä paikan päälle, mutta eipä haittaa kun täältä löytyikin kunnon raportti kuvineen tapahtumasta. :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos kuvista! Olipa hienon näköistä!

  ReplyDelete
 7. Noi peitothan oli yhdistetty kulmista nippusiteillä, ja tuuli oli niitä viskonut miten sattuu ainakin iltapäivällä. Luulen ettei tuo mene läpi maailmanennätykseen..

  ReplyDelete
 8. Now there are a lot of hours of crochet pleasure to be seen there.. :))

  ReplyDelete
 9. Minäkin olin ihmettelemässä peiton kokoamista paikan päällä. Aurinkoinen sää todella suosi ja värit loistivat kauniisti. Oli siinä turisteilla ihmettelemistä, missään kun en tapahtumapaikalla nähnyt mitään kylttiä tms. missä oltaisiin kerrottu mistä siinä touhussa oli kyse.

  ReplyDelete