Followers/Kutomassa kanssani

Monday, 19 September 2011

villatakkin ohje hukassa,APUA?

ostan koko ajan uutta lanka ja ajatus on ollut nyt sama koko ajan.Uusi villatakki talveksi. Kaikki 3 lankaa ovat Novitan. Nyt minulla on 1000 g isoveljeä(hankittu elokuun alussa), 1200g tempoa(ostettu elokuun lopussa) ja sitten eilen ostettua Mamboa(1000g). Minun pitäisi siis tehdä 3 villatakkia mutta malli puuttuu. Ideoita. Halaisin vähän haastetta,ehkä joku palmikko kuvio. Ehdotelkaa minulle mallia näille niin että saan inspiraation aloitta.

Olisiko tämä hyvä ohje?


Tänään värjäsin sitten 150 g 7 veikka sipulilla, lopputuloksen näette kunhan lanka kuivuaa. Värjääminen on kyllä ihan kivaa, mutta haluaisin että värit tarttuisivat voimakkaimmin. Missä vika?

3 comments:

 1. Tuo malli on ihana, mullakin to do-listalla :)

  http://www.novita.fi/public/neuleohjeet/mallit/talvi_2009/30.jpg

  tämäkin minusta ihana, tehnyt jo kaksi

  ReplyDelete
 2. Kurkkaappa uutta Neuleita Naisille lehteä. minä löysin sen ihan meidän pikkukaupasta ja maksoi 4,50. Siinä on ihania villatakkeja, palmikoilla ja ilman. Itse aion yhtä niistä kokeilla valkoisella 7veikalla.

  ReplyDelete
 3. Tuo on muuten yksi vaikeimmista kohdista neulomisessa eli mallin valinta... Toisinaan niitä malleja on niin paljon, että ei tiedä milloin kaiken kerkeää tehdä ja toisinaan on sitten mallin löytymisen ongelma, kun mikään ei ole juuri sellainen kuin toivoisi =)
  Sinulle on tunnustus blogissani =D

  ReplyDelete