Followers/Kutomassa kanssani

Saturday, 24 September 2011

Lanesplitter+värjätyt langat/Lanesplitter+colored yarn

Lanesplitter hame/Lanesplitter skirt. Lanka/yarn: Novita puro

Olen nähnyt niin monen tekevän tämän hameen. On todella kaunis. Päätin tehdä sen eri värisistä puro langoista kun niitä on kaapissa. Näin pitkälle olen nyt päässyt ja aloitin torstai iltana. Ilokseni kun kävin postissa joka on valintatalossa niin löysin puro lankaa kantaasiakas hintaan ja vielä vanhat värit. Ostin sitten 3 kerää metsää,3 kerää usvaa ja 3 kerää luumupuuta. Ainostaan usva menee tähän hameseen kun tuo kivi on loppumassa parin kerroksen jälkeen. Muut jäävät lankakoriin odottamaan seuravaa projektia.

Värjäsin myös lankaa alkuviikosta, tässä 2 kerää kuvattuna, kaikki 5 kerää ovat samansävysiä.


Värjätty lanka: Sipuli/Colored yarn: Onion

4 comments:

  1. Tuo hame minäkin haluan neuloa! Neuloin hiljattain Carnaby-hameen ja tykästyin kovasti siihen. En ole vaan tähän malliin valinnut langat, tuossa Purossahan olisi tosi kauniita värejä... Mutta kuinkahan se kestää käyttöä? Onko sinulla siitä kokemusta?

    ReplyDelete
  2. Onpa kiva idea neuloa eri värisistä puroista! Ihana hame on käyttää, itse tykkään kovasti omastani ja puro on tosi lämmin näin syksyllä.

    ReplyDelete
  3. Mikaela: toivon että se kestää käyttöä, kokemusta ei ole siitä. Ainakin tuika joka on purosta on kestänyt hyvin 2 talvea, tein sen syksynä 2009.

    ReplyDelete