Followers/Kutomassa kanssani

Sunday, 7 August 2011

vaaka saanoo:miinus 2kg/Scale says: minus 2 kg


Aamulla yllätyin niin positiivisesti kun hyppäsin vaan päälle. Olin laihtunut 2 kg ,2 viikon aikana. Uusi ruokavalio siis näyttää toimivan. Ihanaa. Liityin 2 viikkoa sitten keventäjiin ja täytyy myöntää että se on helpompaa seurata mitä syö kun on ruoka ja liikunta päiväkirja.

Onko kellään muulla vielä vappupallo katossa. Meikäläisen hello kitty ei näytä merkkejä siitä että se on tulossa alas vielä.


Sitten myös vähän käsitöistä. Aloitin viikko sitten neulomaan Novitan polku langasta sukat. Tähän asti olen päässyt. Lanka on mielestäni ihan mukava neuloa. pehmeämpää kun 7 veikka, mutta onhan se myös ohutta. en yleensä tee ohuesta langasta sukkia, koska haluan että ne valmistuvat nopeasti, mutta tässä tapauksessa ihastuin langan väreihin ja päätin kokeilla.


Sitten puikoilla on Purosta pipo, se varmaan valmistuu tänään. Puikoilla on myös 7 veikka jämälankatunika. En tiedä tuleeko tästä vähän liian värikäs kun melkein joka kerros on erivärinen. Mitä sanotte? Olisiko fiksumpaa purkaa tämä ja käyttää langat jämä peittoon?


______________________________________________________________________

I started a new diet/ eating habits 2 weeks ago when I joined an online diet club. Now I have to weigh everything I eat and write it down in a food diary. This effort has paid off. I lost 2 kg in 2 weeks. I was so happy to notice this in the morning.

I have also dune a lot of knitting. Now when summer is soon over here in Finland I again like to knit more than crochet. I have knitted on a pair of socks during the week and it is very slow because the yarn is so thin. I am knitting them from the toe up on circular needles. I have also knitted a hat and then I stared on a leftover tunic. Still don’t know if I will finish it, because I feel like it is a little too colorful. Could frog it and use the yarn for a blanket instead. What do you think?

1 comment:

  1. Minäkään en yleensä tykkää ohuesta langasta, mutta tuo Polku on niin ihanaa käsissä, että sitä kutoo mielellään :) Kyllä tuo pipo on ihan kiva, minusta tuollaiset ohuet raidat sopii ihan hyvin siihen..

    ReplyDelete