Followers/Kutomassa kanssani

Monday, 22 August 2011

1 tunnin kynsikkäät

Sain tilauksen viime viikolla töissä. Työkaverin tytär oli nähnyt hienot harmaat kynsikkäät Tallinnassa. Totesin että juu kyllä voin väkertää hänelle kynsikkäät, tarvitsen vain mitat. Tänään työkaveri toi minulle tytön piirtämän käsikuvan missä oli mitat. Sukulaisen lankakorista hän oli saanut valita itse langat. Lankavalita oli harmaata Novita Crystal lankaa.Totesin heti työkaverille että saat kynsikkäät huomenna, siinä menee n. 1 h että väkerrän ne. Löysin Novitan talvi 2010 lehdestä mallin ja eikun 10 sukkapuikot käteen. Tässä lopputulos. Ensimmäinen tilaustyö. Lankakulutus 65g.En pidä langasta, mutta ei se ollut minun valita tehdä kynsikkäät tästä langasta. Iso plussa oli toki että ne oli nopeat tehdä :) Toivottavasti saaja tykkää näistä ja että ne ovat edes vähän sen näköiset mitä hän oli nähnyt Tallinnan matkalla.

_____________________________________________________________________

My work friends doughter wanted to have fingerless mittens. She ordered them last week and I said, shure I can do them. Just measure the hand. Today I got a picture were she had written her had measurments.The mittens are dune in Novita Crystal. It took me 1 hour to make them. Made with 10mm needles. Hope she will like them when she get´s them tomorrow.

2 comments:

  1. Minusta nuo ainakin näyttää tosi kauniilta :)

    ReplyDelete
  2. Kynsikkäitä on välillä kiva tehdä kun ne tulevat niin äkkiä valmiiksi :)
    Minäkin odottelen jo Ikean kuvastoa, niitä oli rappumme edessä tänään iso pino, meinasin napata siitä jo etukäteen mutta en sitten viitsinyt kun oli ihmisiä siinä lähellä ;)

    ReplyDelete