Followers/Kutomassa kanssani

Thursday, 14 July 2011

uusin Novita/New Novita(knitting/crochet magazine)


aurinko paistaa ja viimeinen lomaviikko menossa. Vietin päivän parvekkeella isoäidinneliöiden parissa. Tänään postiluukusta tippui myös uusin Novita. Lehdestä löysin sitten tunikan isoäidin neliöistä, ja päätin että tämänhän minä teen.Lehdessä on paljon kivoja juttuja ja ihania uusia lankoja. Kävin myös lankakaupassa tänään. Ajattelin että käypäs katsomassa onko Novitan syksy langat saapuneet hyllyihin ja kyllähän ne olivat siellä. Kotiin lähti 3 kerää Novitan 7-veikkaa lankkaa, uusi linnut: fasaani, uusi polkka ja sitten perus vihreä. Eilen sain myös valmiiksi kesälaukun. Tässä kuva siitä.Sunny weather and last week of vacation.Got the new Novita magazine today and found a nice tunic in granny squares that I started to do. I sat the whole day on the balcony enjoying my flowers and the wonderful sun. I crocheted granny squares and red the newest Novita. Then I also visited the yarn shop to see if the fall colors were in the store already. I found 3 nice skeins of fall colors in Novitas 7 veljestä yarn. Yesterday I finished a new summer bag. Here is a picture of it.

5 comments:

 1. Kaunis laukku! Nuo värit iski heti minuun...

  ReplyDelete
 2. Todella kaunis kassi! Minäkin katselin sitä tunikan ohjetta, mutta luulen, että joudun tyytyä siihen viereisen sivun kauluriin =)

  ReplyDelete
 3. Kiitos, kun kävit kommentoimassa blogissani! :) Mukava, että löytyy toinenkin, jolla on samanlainen maku neuleiden suhteen. Minä olen sellainen isoäidinneliöhöperö, että ihastun kaikkeen, missä on yksikin isoäidinneliö. ;)

  Pitääkin tutustua tähän sinun blogiisi tarkemmin, ja laittaa vaikka suosikkeihini.

  ReplyDelete
 4. Vim conhecer o teu blog e fiquei encantada com o teu cantinho de flores, muito aconchegante. Bjs.
  Jeanne

  ReplyDelete
 5. Kaunis laukku! Minäkin sain uuden Novitan tänään. Siinä oli niin paljon kaikkea kivaa mitä voisi tehdä etten ole vielä päättänyt mistä aloittaa! :D

  ReplyDelete