Followers/Kutomassa kanssani

Thursday, 21 July 2011

isoäidinneliö tunika-mekko/Granny square tunic-dress

Näin pitkälle olen jo päässyt. Vielä on 6 ruutua jotka menisivät helmaan jos katson ohjetta. Pituutta tällä on jo nyt 90 cm, ohjeessa valmiin tunikan pituus on 88. Mites tässä nyt tehdään, lisätäänkö vielä ruutuja vai, oliko se nyt jo tässä. Mietin kanssa lisäänkö hihoja, vai onko se hyvä näin? mitä mieltä olette. Kommentoikaa minulle. En voinut kuvata tätä päälläni, koska mies jo nukkuu ja jos itse ottaa kuvan niin se ei ole hyvä.

edestä/from the front


I have dune the tunic/dress this far. Only 6 square to add to the dress according to the pattern. My tunic/dress is already 90 cm and according to the pattern the ready tunic-dress would be 88 cm. What do I do add 1 more row, or is it better like it is now? Ideas comments please. Another thing is also that the pattern has sleeves, but I think this also looks good. Should I make any sleeves or not.

takaa/from the back

12 comments:

 1. Sanoisin että ei tarvitse hihoja, pituus onkin sitten ihan makuasia, tykkääkö pitkästä vaiko lyhyestä..? Itse tekisin ehkä pidemmän.. Mutta kivan näköinen se on joka tapauksessa :)

  ReplyDelete
 2. Näyttää kivalta näinkin. Lisäpalat lisäävät painoa helmassa...

  ReplyDelete
 3. Minustakin näyttää kivalta noin:)

  ReplyDelete
 4. Kivalta näyttää, pituus on makuasia, mutta kuten Neferi totesi tunika saattaa venähtää liikaa pituutta sitten käytössä. Itse tekisin tuohon vielä pienet "liehuhihat". :)

  ReplyDelete
 5. Minä jättäisin näin. Ei tule liian raskas. Hihansuihin ja pääntiehen viimeistelyt reunat. Alla voisi pitää lyhyt tai pitkähihaisia eri värisiä paitoja. Tämäkin tietysti makuasia!:D

  ReplyDelete
 6. Minusta näyttää kivalta näin. En tekisi hihoja.

  ReplyDelete
 7. Well done , it looks lovely, :))

  ReplyDelete
 8. Minusta tämä on kiva hihattomana. :) Ja pituushan on makuasia, itse en enää pidentäisi.

  ReplyDelete
 9. Itse en pidentäisi enää ja tekisin pienet lyhyet hihat, ettei ihan venähdä.

  ReplyDelete
 10. Kiitos kaikista kommenteista. Olen päättänyt että tämä on hihaton ja koska tämä on minun käytössä enemmän tunika kuin mekko, niin en myöskään pidennä sitä. Virkkaan vain reunat niin että siitä tulee siistimpi. Nyt minulla on sitten jo 20 palaa työkaverin tilamaan neliö päivä peittoon :)

  ReplyDelete
 11. Onpas täällä värikäs blogi. Lankalauantain johdattamana minä tänne tulin katsomaan isoäidinneliömekkoa. Tuo on hieno. Minä taitaisin jättää liivihameeksi.

  ReplyDelete
 12. Kaijaleena: liivi/tunikaksi tämä jäi. on ihanan lämmin ja on saanut paljon huomiota töissä.kiva kun tulit katsomaan mekkonai :)

  ReplyDelete