Followers/Kutomassa kanssani

Sunday, 31 July 2011

Arvonnan voittaja on..... KYH suoritettu/Winner is....KYH projects ready

Arvonta on suoritettu. Oli todella mielenkiintoista nähdä miten erilaiset vastaukset olivat. Oikea vastaus on tasan 14 kg. Voittaja on SViu. Hänen arvaus oli 13,8 kg. SViu: otatko yhteyttä minuun. Voittajana saat valita yhden näistä seuraavista lankapaketeista:

1. Novita Bambu keltainen, 100g+ n. 20 g. tummansinistä
2. Novita nalle kukkaketo,ruusu 100g
3. Novita nalle marjaretki,lakka 100g
4. Novita 7 veljestä yllätyspussi(sisältää eri värejä) 150g. Voittaja valitsi tämän.
5. Drops Paris eri värejä n.120g

KYH projektit valmiina. Viimeisenä uunista ulos on tämä "Miami tunika". Lankana Novita Puro Batik. Lopputulokseen en ole olenkaan tyytyväinen. Ledessä se istuu niin hienosti mallin päällä,mutta itsellä tämä on ihan kamala. En viitsinyt edes tehdä hihoja,kun en varmaan käytä tätä.Tässä vielä kuva tunikasta.


___________________________________________________________________________

I arranged an guessing lottery here. The idea was to guess how much yarn I have in my stock. The correct answer is: 14 kg, so a lot of yarn. The winnes quessed 13.8kg so, quite close.

I also managed to get all my KYH projects ready. Here is the last one. A tunic that I will most likely never wear. It fits me,but it looks terrible on me. The original pattern had sleeves,but did not do them because I saw that the pattern does not look good on me, so why waste more yarn on it.

1 comment:

  1. Onnittelut sinullekin KYH:n loppumisesta, minäkään en ole niin tyytyväinen viimeiseen työhöni, se oli taas sarjassamme "Tulipahan tehtyä"-työ :)

    ReplyDelete