Followers/Kutomassa kanssani

Saturday, 11 June 2011

kierätys pöytäliina/recycle tablecloth


Turkissa tällaiset "pesu sienet" ovat suosittuja. Kaikilla perheenjäsenillä on oma ja kaikki ovat erivärisiä jotta ne eivät mene sekaisin. Mieheni on turkkilainen ja hänen perheensä on lähettänyt näitä postitse ja kun olemme käyneet siellä. Emme ole kehdanneet kertoa että emme ole mitään suurkuluttajia. Lopputulos on että niitä on kaapissa 1 hylly. 2 viikon kuluttua lähdemme taas turkkiin, ja saamme luultavasti lisää näitä "pesu sieniä". Keksin eilen illalla että näistä voi tehdä jotain. Virkkasin 4 lappua yhteen ja sain parvekepöydälle pienen kierrätysliinan.In Turkey it is very popular to use these”shower cloths”. Every family member has one and they are all in different colors so that they don’t get mixed. My man in Turkish and we have a lot of these at home and we don’t use them all. In 2 weeks we are going to Turkey and will probably get new ones with us home. I wanted to use the old once in some way and here is the result, a tablecloth for the balcony table. I just crocheted 4 pieces together. That is what I call easy recycle and now I also have 4 less of these :)

8 comments:

 1. Tulipa hauskan näköinen :)

  ReplyDelete
 2. Hyvä idea tehdä liina. Kesäisen pirteät värit. Aurinkoista sunnuntai päivää sinulle.

  ReplyDelete
 3. Kiva! Monessa maassa käytetään pesulappuja. Suomessa vissiin vaan kädellä huitaistaan ja lotrataan vedellä. Muistan kun olin englannissa töissä niin kaikilla oli jotku pesulaput; irlantilaisilla, sveitsiläisillä jne...

  ReplyDelete
 4. Linda, there's been some confusion with the gift from Chicken Stitches. Could you contact me with your mailing address at bevmatheson @ comcast . net please? I apologize. I thought she had it already.

  Also, love your table clothes and I absolutely love hedgehogs!!

  ReplyDelete
 5. Kiitos, langat pääsivät perille! :)

  ReplyDelete
 6. Kiva kierrätysidea! Sinullakin on hyvin lähtenyt tuo KYH liikkeelle, monipuolisia töitä olet tehnyt :)

  ReplyDelete