Followers/Kutomassa kanssani

Tuesday, 31 May 2011

my garden,coffee and crocheting/puutarhani,kahvia ja virkkausta

Today it has been sunny and over +20 degrees Celsius, so after work I sat on the balcony and crocheted and enjoyed my garden. While I sat there I also enjoyed a Starbucks coffee drink. We don't have Starbucks in Finland and I am counting the day to when I fly to Turkey, Istanbul, because they have a Starbucks coffee place on the airport.


I started to crochet a vest in granny squares in Novitas new yarn called “ minikerät”(meaning small/tiny skeins. In one “bag”/ package there are 10 skeins of yarn in 10 different colors and each skein weights 10 gram :) . The white yarn is Novitas Miami yarn. Both yarns are super easy to crochet with and it took me 1 evening on the balcony to do 1 front side. Here is the result.


I got very happy today that I now got 20 readers. Thank you! I am soon going to organize a lottery between my readers (also for the readers abroad). The prize is yarn, but I will tell you more about this. Just tips if you are not my reader yet, then please join. All new readers also get to participate in my lottery.
Tänään aurinko on paistanut täällä etelä Suomessa ja lämpötila oli yli 20 astetta. Ihanaa. Töiden jälkeen päätin että nautin kauniista säästä parvekkeella virkaten ja samalla sain ihailla puutarhaani. Kukat kukkivat ihanasti. Samalla kun istuin virkkaamassa join Starbucksin kahvi juoman. Harmittelen joka päivä että meillä täällä suomessa ei ole tätä kahviketjua, koska heillä on aivan ihanaa kahvia. Lasken päiviä milloin saan juoda kupposen heidän kahvia. Kohta lennämme mieheni kanssa turkkiin ja Istanbulin lentokentällä löytyy kyseisen ketjun kahvila. Joten sinne suuntaan heti kun olemme laskeutuneet :)Parvekkeella aloitin uutta projektia. Novitan kesä lehdessä on isoäidinneliöistä tehty liivi(kansikuvana). Malli on tehty Miami langasta ja minikeristä. Olin aikaisemmin ostanut molempia lankoja joten käytin tästä syystä näitä. Minikerät ovat hauskoja kun painavat vain 10 g, ja paketissa on 10 väriä. Ohjeen mukaan 1 paketti pitäisi riittää liiviin.


Ilokseni huomasin että olin tänään saanut 20 lukijaa. Kiitosta vain. Luen itse aika monta blogia joten minusta on mukava huomata että minulla on nyt 20 lukijaa. Tarkoittaa ainakin että en turhaan tässä kirjoittele, tai pahimmassa tapauksessa että kukaan ei lukisi juttujani. Huh, hyvä että asia ei ole näin.
Tulen järjestämään arvonnan kaikkien lukioiden kesken, joten vielä ehdit lisätä itsesi lukija listalle jos haluat olla mukana arvonnassa. Tulen kertomaan enemmän tästä arvonnasta myöhemmin.

2 comments:

  1. Kauniita töitä sinulla ja kukkia. Sinun bambulanka toppisi on hieno. Sinulla on myös paljon kauniita kukkia. En ole vielä ostanut kuukia kun kesäloma alkaa lähdemme mökile uuteenkaupunkiin ostan sinne ja laitan siellä vasta kesän. Hauskaa illan jatkoa sinulle.

    ReplyDelete
  2. örgünde çiçeklerin gibi çok güzel..görüşmek üzere sevgiler.

    ReplyDelete