Followers/Kutomassa kanssani

Friday, 29 April 2011

The Royal wedding 29.4.2011/Kuninkaaliset häät 29.4.2011

I love weddings.I love romance :) Today the 29th of April Prince William and Kate had set as their wedding date; I took the day off from work to be able to look at the wedding live. I loved her dress, so beautiful. The wedding was also very beautiful. Here are some pictures of the wedding couple that I found on the net.

During the wedding I crocheted granny squares, so soon my blanket is ready :)

Rakastan häitä,romattiikkaa. Tänään 29.4 oli Prinssi Williamin ja Katein häät ja Suomessa tämä oli ihan normaali työpäivä. Koska minulla oli kertynyt vähän ylitöitä kevään mittaan päätin ottaa tämän päivän vapaaksi, jotta pystyin katsomaan häitä livenä. Olihan morsian todella kaunis, niin kuin myös koko häät. Tässä pari kuvaa jotka nappasin netistä.

Koko häälähetyksen ajan minä virkkasin isoäidin neliöitä, joten kohta peittoni on valmis :)


2 comments:

  1. Häät oli kyllä komeat ja morsian todella kaunis, mutta sellainen romanttinen lataus puuttui mikä oli viime kesän prinseesa häissä käsin kosketeltavissa:) Toivotaan, että pari on onnellinen loppu elämänsä <3
    Mukavaa vappua sinulle!

    ReplyDelete
  2. Olen samaa mieltä sinun kanssa, romanttinen lataus puuttui, aika jäykkää oli, mutta kaunista. Englantilaiset eivät yleensä osoita hellyyttä julkisesti,niin kuin ruotsalaiset. Tykkäsin itsekin enemmän viime kesän prinsessa häistä. Hyvää vappua!

    ReplyDelete